Szombathelyi Haladás


A Puskás Akadémiánál a lányok


2021.10.01. 21:00
PA

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 7. fordulójában szombaton 12 órakor a Haladás-Viktória FC a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.

Az újonc felcsúti együttes három döntetlennel és három vereséggel az utolsó helyen áll a bajnokságban. Legutóbb viszont meglepetésre gól nélküli döntetlent ért el az első helyen tanyázó Győr vendégeként. Nyáron a felcsútiak Szemán-Tóth Kingát, Krascsenics Petrát és Mayer Zsófiát leigazolták az MTK-ból, a közelmúltban pedig két brazil és két egyesült államokbeli légióst is szerződtettek – azaz alaposan megerősítették keretüket. Helyezésük tehát csalókának tűnik, több van bennük, mint amit eddig nyújtottak. A tíz ponttal a 4. helyen álló, Székely Tibor vezette szombathelyiek jól szerepelnek, legutóbb hazai pályán 3-1-re legyőzték a másik újoncot, a Soroksárt.

– Jó hangulatban telt a heti munka, egyetlen rossz szó sem érhette a lányok hozzáállását – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – Viszont több játékosunk is a korosztályos válogatottakkal készült a héten, ahonnan jó állapotban tértek vissza csapatunkhoz. Vannak sérültjeink, de hiszem, hogy a helyükre lépők remekül pótolják őket. Ami a felcsútiakat illeti, a közelmúltban minőségi külföldi futballistákat igazoltak, egy jó csapat ellen lépünk pályára. Bátran birtokolják a labdát, gyorsan mennek át védekezésből támadásba, nagyon szép jövő előtt állnak. Egy kimondottan jó mérkőzésre számítok.

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marci!

Ma, május 15-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás védője, Frák Marcell. Boldog Születésnapot kívánunk, Marci!
0 0 0 2024.05.15. 13:00
Megtekintés
Sajtótájékoztató

Bosnjak Predrag érzelmekkel teli sajtótájékoztatóján köszönetet mondott a Haladás és a Honvéd-szurkolóknak is.
1 0 0 2024.05.14. 19:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink