Szombathelyi Haladás


Ellenfelünk edzője dicséri a Haladást


2021.09.28. 20:20
haladas.hu

Marian Sluka számára nem olyan meglepő, hogy csapatunk ilyen jól szerepel.

Számomra nem olyan meglepő, hogy a Haladás ilyen jól szerepel - mondta Marian Sluka a Szentlőrinc SE honlapján.-  Az előző szezonban is masszív csapat volt, a keretet jórészt együtt tartották, sőt, tovább erősítették, ráadásul érkezett egy új edző, akivel láthatóan nagyon jó az összhang. Sokat elmond leendő ellenfelünkről, hogy mindössze két gólt kapott a kilenc bajnokiján! Látszik, hogy pontosan tudják, mit akarnak! Mi viszont megmutattuk már többször is, hogy képesek vagyunk a jó és hatékony támadójátékra. Nagyon örülünk neki, hogy a tizedik fordulóban ilyen rangadót játszhatunk, hogy két veretlen csapat találkozik egymással: ennél nagyobb motiváció nem kellhet a játékosainknak! Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ezen a meccsen is eredményesek legyünk

További hírek

Megtekintés
Vereség emelt fővel

A labdarúgó NB II. 32. fordulójában a Szombathelyi Haladás nagy csatában 1-0-ra kikapott a feljutásért küzdő Vasas ellen.
0 0 0 2024.05.14. 10:00
Megtekintés
A Vasas vendégei leszünk

A labdarúgó NB II. 32. fordulójában hétfőn 20 órakor (Tv: M4 Sport, online: m4sport.hu) a Szombathelyi Haladás a Vasas FC otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.05.11. 23:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink