Szombathelyi Haladás


Veretlen a nyeretlen ellen


2021.09.14. 19:20
PA

A Simple Liga NB II. 8. fordulójában szerdán 18 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Tiszakécskei LC-t fogadja a Haladás Sportkomplexumban

Remekül szerepel a Szombathelyi Haladás, a zöld-fehérek hét forduló után veretlenek a bajnokságban, a legkevesebb gólt kapták a mezőnyben, utolsó két meccsüket behúzták  – vasárnap az akkor még második helyen álló Dorog vendégeként nyertek (2-0) rangadót. A vasiak jelenleg 15 ponttal a második, már NB I-gyet érő, feljutó helyen tanyáznak. Persze messze még a bajnokság vége, de talán nem túlzás kijelenteni: az eddig látottak alapján nagyonis jó úton jár a Németh Szabolcs irányította együttes. Amely kerete immáron elég bő és elég erős is.

Ami a szerdai ellenfelet illeti, a Tiszakécske nyeretlen és sereghajtó, két döntetlen mellett öt vereséget gyűjtött be és túl van egy edzőváltáson is – Nagy Sándor helyére a korábbi csákvári tréner, Visinka Ede érkezett a válogatott meccsek miatti bajnoki szünetben  Az alföldiek az előző körben 4-2-re kikaptak Budafokon. A sárga-kékek keretében olyan ismerős neveket találunk, mint például a korábban az FTC kötelékébe tartozó kapus, Holczer Ádám, a volt pécsi és kispesti balhátvéd Eke Uzoma, a ZTE-től kölcsönvett korábbi szombathelyi csatár, Szalay Szabolcs, vagy a szintén volt szombathelyi Gyurján Bence.

!JEGYEK!

A Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajosutca 20.) szerdán 10-15 óra között lehet elővételben jegyet venni. A stadion pénztárai  pedig 15 órakor nyitnak.

Jegyvásárláshoz 18 év felett védettségi igazolvány szükséges, 18 alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek a stadionba.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink