Szombathelyi Haladás


Egy félidő alatt eldőlt


2021.09.13. 20:00
haladas.hu

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 5. fordulójában a Haladás-Viktória FC a Ferencváros vendégeként szenvedett vereséget.

Ferencvárosi TC–Haladás-Viktória FC 4-1 (4-1). Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, 100 néző, női NB I.-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Sipos.

FTC: Morden – Ivanusa, Kulis (Lukas, 60.), Csigi (Rőberg, 46.), Németh D. – Pusztai, szabó V., Zlidnis, Vágó (Siklér, 68.) – Czellér (Klostermann, 68.), Csányi. Megbízott edző: Csernik Kornél.

Haladás-Viktória: Bíró – Balogh, Gődér, Horti, Kovács V. – Németh A. (Herczeg, 24.), Koprena (Csizmadia, 65.), Urbán (Kiss-Lantos, 80.), Sweatman (Bódai, 65.) – Nagy V. (Németh M., 65)., Vladulescu, Edző: Székely Tibor.

Gólszerzők: Czellér (5.), Csányi (7.). Ivanusa (16.), Bíró (45., öngól), ill. Herczeg (44.).

5. perc: Ferencvárosi kontra futott végig a bal oldalon, a centerezésre a hosszú oldalon érkezett Czellér, aki közelről passzolt a kapuba (1-0).

7. perc: Szép passzolgatás végén Csányi lépett ki középen senkitől sem zavartatva, 10 méterről lőtte a kapu jobb alsó sarkába a labda (2-0).

16. perc: Ferencvárosi kontra végén ezúttal Ivnuska lépett ki a bal szélen, kapura tört, majd hat méterről higgadtan emelt a kivetődő kapus fölött a hálóba (3-0).

44. perc: Koprena ugratta ki remekül Herczeget, aki a 16-os vonaláról okosan emelte át a labdát a kirontó hazai kapus felett (3-1).

45. perc: Czellér tört be jobbról a szombathelyi 16-oson belülre, az alapvonalról, öt méterről középre rúgta a labdát, amit Bíró kapus meg akart fogni, de szerencsétlen mozdulattal beütötte saját kapujába (4-1).

Bátran kezdett a vasi együttes, de a Fradi rögtön az első támadását góllal zárta. Szinte a középkezdésből egyenlíthetett volna a Viktória, ám a ziccer kimaradt – mit újabb góllal büntetett a házigazda. Megroppant a szombathelyi csapat, a következő percekben könnyedén kerültek helyzetbe a hazai játékosok, növelte is előnyét az FTC. Aztán rendezte sorait a Viktória, letámadott – kétszer is közel járt a gólszerzéshez, mielőtt a csereként beálló Herczeg szépített. De egy hibát kihasználva negyedszer is betalált a Fradi.

                    Nagy csatát vívott a két együttes, ezúttal az FTC volt a jobb. Fotó: Sas Gábor Photo

Fordulás után az FTC tért vissza frissebben a pályára – az 55. percben a kapufa mentette meg a Viktóriát az ötödik góltól. Igaz, a szombathelyi csapat kinyílt, ment előre a szépítésért. Így a folytatásban is inkább a hazaiak előtt adódott helyzet. Aztán elfogyott a lendület a vasiakból. Így végül biztosan nyert a Fradi.

További eredmények: Soroksár–ETO FC Győr 0-5, DVTK–Astra 3-2, MTK–Puskás Akadémia 2-2

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink