Szombathelyi Haladás


A Haladás köszönete az egészségügyi dolgozóknak


2021.08.27. 15:10
PA

Az őszi szezon nyolc hazai bajnoki mérkőzésére összesen 800 jegyet ajánlott fel a Markusovszky Kórház dolgozói számára a Szombathelyi Haladás vezetése.

Dr. Hende Csaba, Vas megye országgyűlési képviselőjének, az országgyűlés alelnökének kezdeményezésére a Szombathelyi Haladás vezetése összesen 800 jegyet – mérkőzésenként 100 darabot – ajánlott fel a csapat nyolc őszi hazai mérkőzésre a szombathelyi Markusovszky Kórház dolgozói részére.

Dr. Hende Csaba és a klub ezzel (is) szeretné megköszönni, meghálálni az egészségügyben dolgozók kitartó, lelkiismeretes munkáját – különösen azt az elképesztő munkát, amit a koronavírus-járvány idején nyújtottak. Az első 100 darab, a vasárnap 19 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Szeged Csanád-Grosics Akadémia bajnokira szóló jegyet péntek délelőtt adta át a kórházban Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója dr. Nagy Lajosnak, a Markusovszky Kórház főigazgatójának. Az eseményen Gál Sándor, a Haladás Sportkomplexum ügyvezető igazgatója és Gőbl Gábor, a Haladás klubmenedzsere is részt vett.

A Haladás népszerűségére jellemző, hogy a kórház dolgozói részéről a vasárnapi bajnokira egy óra alatt 250 jegyigénylés érkezett. Séllei Árpád ezért úgy döntött, hogy kiegészíti az egy meccsre szóló keretet és mind a 250 egészségügyi dolgozó kilátogathat a mérkőzésre. A belépőket már át is adta dr. Nagy Lajos számára.

- Nagyon hálásak vagyunk dr. Hende Csabának, hogy immár sokadszor segít a Markusovszky kórházon - mondta dr. Nagy Lajos. - Örömmel vettük a klub felajánlását. Elsőre nem tudtuk mekkora érdeklődés övezi a mérkőzést - de ahogy látjuk, óriási. Ahogy időm engedi, én is mindig kijárok a Haladás meccseire, és bizony nagyon szeretném, ha ott szerepelne a csapat, ahol a helye van és ahol évtizedekig is volt: az első osztályban. 

                    Balról: Séllei Árpád, dr. Nagy Lajos, Gőbl Gábor, Gál Sándor. Fotó: Unger Tamás/vaol.hu

- Nagy örömmel vettük Dr. Hende Csaba megkeresését, hogy az egészségügyi dolgozók áldozatkész munkája után kicsit talán tudunk nekik mi is segíteni - jelezte Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. - Az egészségügyben dolgozók a covid miatt elképesztő terhelés alatt dolgoztak, óriási elismerés illeti a munkájukat. A Haladás igyekszik a társadalmi felelősségvállalásának eleget tenni, ennek most első lépéseként a kórházat kerestük meg - köszönjük Dr. Hende Csabának a megkeresést, a projekt elindítását. Nagyon remélem, hogy a Haladás tud olyan szórakozást nyújtani, hogy a dolgozók kicsit elfeledkeznek a mindennapi gondokról. És a győztes meccsek mindenkit jó kedvre derítenek. Szeretettel várjuk tehát az egészségügyi dolgozókat a Haladás-mérkőzésein!

                                                      Séllei Árpád átadja a jegyeket dr. Nagy Lajosnak

További hírek

Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Kazincbarcika bajnokit

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadja. Élőben közvetítjük a találkozót.
1 0 0 2024.05.05. 10:00
Megtekintés
Fordulatos meccsen nyert a Haldás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória 3-2-re győzött a Soroksár vendégeként.
0 0 0 2024.05.04. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink