Szombathelyi Haladás


Három pontért utazunk!


2021.08.01. 22:10
PA

Csapatunk U21-es válogatott védője, Mocsi Attila kemény felkészülésen van túl és - társaival egyetemben - sikeréhesen várja a hétfő esti pécsi szezonnyitót.

Mocsi Attila alapembere volt a 2019/20-as Haladásnak: a korosztályos válogatott védő 32 bajnokin kezdőként, kétszer csereként lépett pályára – és két gólt szerzett. Úgy fest, Németh Szabolcs érkeztével is biztos helye van a 21 éves belső védőnek, a nyári felkészülési meccseken rendre kezdőként szerepelt a lakszakállasi futballistának.

- Kemény, héthetes felkészülésen vagyunk túl – mondta Mocsi Attila. – Mindenki nagyon várta már a rajtot, ami szerencsére most már el is jön. Abszolút bizakodásra adhat okot, ahogy a felkészülési mérkőzéseken játszottunk, viszont az is igaz, hogy azokból a meccsekből nem szabad messzemenő következtetést levonni. De az biztos, hogy keményen dolgoztunk és nagyon sikeréhesek vagyunk. A pécsi bajnokira felkészültünk, kielemeztük az ellenfelet. Tavaly sikerült háromból háromszor kapott gól nélkül lehozni ellenük a meccseket és remélem most is így lesz – gólt pedig biztos, hogy rúgunk! Szeretnénk jól kezdeni a bajnokságot, három pontért utazunk Pécsre.

                                                     Mocsi Attila biztos pont a védelemben

Kíváncsiak voltunk, a felvidéki védő hogyan látja a közös munkát az új edzővel, Németh Szabolccsal.

- Kemény munkát végeztünk, sok edzéssel, sok új taktikai elképzeléssel - folytatta Mocsi. – Egy kicsit más játékfelfogásban futballozunk, de a csapat nyitott volt és azt gondolom, megtaláltuk a közös hangot a stábbal. Hiszem, hogy sikeresek leszünk!

A hétfőn 20 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

További hírek

Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00
Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink