Szombathelyi Haladás


Pécsre fel!


2021.07.31. 20:00
PA

A Merkantil Bank Liga 1. fordulójában hétfőn 20 órai kezdettel (Tv: M4 Sport) a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC otthonában lép pályára

.A két nagymúltú, patinás klub játékoskerete a nyári felkészülés alatt alaposan átalakult. Mindkét csapathoz többet érkeztek, mint ahányan távoztak. A tavalyi bajnokságot a 4. helyen záró pécsiek nyolc futballistát szerződtettek, közülök a legismertebb a Diósgyőrből érkezett, korábban a Hull City utánpótlásában pallérozódott egykori korosztályos válogatott kapus, Bukrán Erik. De Marques-Airosa Patrik (Budaörs) neve is ismerősen csenghet. A pécsieket erősíti a rutinos Prekler Csaba, Bartha László, a fiatalok közül pedig az Illés Akadémián nevelkedett Grabant Bence és Tihanyi Olivér neve érdemel említést. Németh Antal vezetőedző együttesével a tavalyi bajnokságban két gólnélküli döntetlent játszott a Haladás, a Magyar Kupában pedig 1-0-ra nyertek a Mecsekalján a vasiak. Azaz a Haladás veretlen maradt a piros-feketékkel szemben és gólt sem kapott. Ami a Halit illeti, a szombathelyieknél is nagy volt a játékosmozgás, de a felkészülési-mérkőzéseken mutatott játék mindenképpen optimizmussal kecsegtet. 

– Eddig jó a mérlegünk a pécsiekkel szemben – ezt szeretnénk is megőrizni – mondta Németh Milán, a Haladás újdonsült, a játékosok által múlt csütörtökön megválasztott csapatkapitánya. – Kemény ellenfél a mecsekaljai gárda, de győzni megyünk, más szóba sem jöhet! Jól sikerült a felkészülésünk, összeállt a csapat – optimistán várom a meccset és a bajnokságot.
 

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50
Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink