Szombathelyi Haladás


Vereség a Siófoktól


2021.07.25. 20:00
haladas.hu

A mieinknél több kulcsjátékos is pihenőt kapott, Horváth Rajmund szépségdjías gólt szerzett.

Szombathelyi Haladás-BFC Siófok 1-3 (1-2).- Szombathely, zárt kapus felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Molnár (Verpecz, 46.) - Tóth D.(Dezamits,68.), Romic, Debreceni, Tarján (Németh Milán,66.) - Csilus, Hegedűs (Kiss B.,68.), Rácz (Szijjártó, 46.), Tóth Máté (Szekér, 68.) - Dragóner(Tóth Milán,66.),Horváth R. Edző: Németh Szabolcs. 

A Haladás hiába kezdett jobban, a Siófok két kontrából hamar kétgólos előnyre tett szert. A 9. percben egy jobb oldali beadás után Cipf fejelt öt méterről a jobb sarokba (0-1). Négy perc múlva pedig Elek lőtt közelről a hálóba (0-2). A vasiak továbbra is fölényben futballoztak, a 31. percben Hegedűs bal oldali beadását Tóth Máté 11 méterről lőtte kapura, de Szmola szögletre tolta a labdát. A zöld-fehérek mentek előre, de komoly helyzetbe nem tudtak kerülni. Nagyon sok hiba volt a vasiak játékában.  A 44. percben szép támadás után Hegedűs bal oldali beadását Horváth Rajmund jobbról, 15 méterről nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba (1-2).

Szünet után kiegyenlítetté vált a játék. A 67. percben Csilus próbálkozott távolról, 35 méterről, de lövése elszállt a kint álló Hufvágner és a felső kapufa felett. Ám így is szép megoldás volt! A 73. percben szép támadás után Horváth Rajmund tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, középre passzolt labdáját Kiss Bence tűzte kapura 12 méterről, de Hutvágner védte a jobb sarokra tartó lövést. A hajrában, a 82. percben egy kontra után Tóth Zoltán eldöntötte a meccset (1-3).

A Haladás játékából ezúttal hiányzott a tűz, a játékosok ugyan tették a dolgukat, de enerváltan futballoztak. Tegyük hozzá: minden bizonnyal nem a Siófok ellen látott együttes fut ki a pályára az első, pécsi bajnokin.

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink