Szombathelyi Haladás


Jó meccsen döntetlen


2021.07.23. 20:20
haladas.hu

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Szombathelyi Haladás a 1-1-es döntetlent játszott a szaúd-arábiai Al-Ettifaq FC-vel.

Szombathelyi Haladás-Al-Ettifaq FC 1-1 (1-0). - Szombathely, 150 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Rózsa – Kállai, Mocsi, Ńémeth Milán (Romic, 79.), Bosnjak (Debreceni, 79.) – Doktorics, Holdampf (Csilus, 79.), Kiss B., Szekér – Délczeg (Dragóner, 79.), Tóth Milán (Rácz, 79.). Edző: Németh Szabolcs.

A vasiak nagy lendülettel, bátran kezdtek a szaúd-arábiai bajnokság legutóbb. 5. helyén, jó erőkből álló végzett Al-Ettifaq FC ellen. A 8. percben Délczeg futott el a bal oldalon, remekül passzolt középre, Tóth Milán pedig hat méterről a kapu közepébe helyezett (1-0). A zöld-fehérek gyakran már saját tizenhatosuk előterében letámadták ellenfelüket – sikeresen, a vendégek sokszor el is veszítették a labdát. A hazaiaknál volt többet a labda, de a vendégek is vezettek néhány veszélyes támadást. A zöld-fehérek védelme azonban jól zárt, így helyzetbe nem tudott kerülni a szaúd-arábiai csapat. Kemény, férfias meccset vívtak a csapatok, egyik gárda sem maradt adósa a másiknak. A 44. percben Szekér egy szép csel után balról, 14 méterről a bal felsőt célozta meg, de Al Slaeh bravúrral szögletre tolta a labdát. Szünet után az 54. percben Al Khairi éles szögből leadott lapos lövését fogta biztosan Rózsa. A 60. percben egy gyorsan elvégzett szögletnél Délczeg Doktoricshoz passzolt, a támadó jobbról, ballal, 14 méterről lőtt, Al Slaeh a kapu fölé nyomta a labdát. A 65. percben Doktorics, jobbról, éles szögből elvégzett szabadrúgását tolta léc fölé az arab csapat kapusa. Hét perc múlva Kiss Bence a másik oldalról próbálkozott, de a jobb sarokba tartó lövést nagy vetődéssel hárította Al Slaeh. A 75. percben Albloushi jobbról, tíz méterről, éles a jobb sarokba lőtt (1-1). A 87. percben Csilus forgolódott a védők között, 12 méteres lövését fogta a kapus.

Jó iramú mérkőzésen a Haladás különösen az első félidőben futballozott jól, sok helyzetet kidolgozott, rászolgált volna a győzelemre is.

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink