Szombathelyi Haladás


Helytálltunk Gyirmóton


2021.07.07. 14:00
haladas.hu

Felkészülési mérkőzésen csapatunk jól helytállt az NB I-es Gyirmót FC Győr vendégeként.

Gyirmót FC-Győr–Szombathelyi Haladás 1-0 (1-0). –  Gyirmót, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Móri.
Gyirmót: Rusák – Major (Radics, 77.), Ene, Karacs, Zeke – Nagy P., Vass Á., Hajdú – Hasani, Lencse (Szatmári, 76.), Herjeczki. Edző: Csertői Aurél.
Haladás: Verpecz (Fedinisinec, 46.) – Tóth D. (Kállai, 60.), Mocsi (Romic, 46.), Németh M., Bosnjak (Debreceni, 60.) – Doktorics (Hegedűs, 46.), Holdampf (Csilus, 46.), Szekér (Tóth Máté, 46.), Kiss B. (Rácz, 46.) – Tóth Milán (Dragóner, 46.), Délczeg (Horváth R., 46.). Edző: Németh Szabolcs. 

A mieinknél próbajátékon szerepel a zöld-fehéreknél a 20 éves mezőkövesdi kapus, Eduárd Ferdinisinec. A hazaiaknál sérülés miatt nem játszott a tavasszal még zöld-fehérben futballozó Medgyes Zoltán.
Tapogatózó játékot követően a 6. percben Kiss Bence két szép csel után középről, 17 méterről lőtt, de Rusák védett. A 8. percben Hasani hosszú átadásával Herjecki tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre,   két embert kicselezve a jobb sarokba lőtt (1-0). A vasiak nem estek össze, már a labdakihozatalnál letámadták ellenfelüket, alaposan meglepve ezzel a gyirmótiakat. A 20. percben Kiss Bence jobb sarokra tartó lövését hárította a kapus. A folytatásban a szombathelyiek uralták a játékot, ám a hazaiak jól védekeztek és nem engedték helyzetbe kerülni a vasiakat. A másik kapunál Verpecznek kellett védenie.

Szünet után főként mezőnyben folyt a játék, majd a félidő derekán Dragóner közelről, testtel a hálóba sodorta a labdát – a játékvezető azonban les miatt nem adta meg a gólt. Pedig a csatár nem állt lesen. A 65. percben Kállai bal sarokba tartó lövését védte bravúrral Rusák. A vendégek mentek előre az egyenlítésért, ám a hátralévő idő komoly helyzet nélkül csorgott le.
A játék képe és a helyzetek alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. A Haladás helytállt NB I-es ellenfele ellen.
 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink