Szombathelyi Haladás


Két felkészülési meccs a héten


2021.07.05. 14:50
haladas.hu

Csapatunk szerdán Gyirmótra látogat, szombaton az Ajkát fogadja. A későbbiekben pár napot Ausztriában tölt el a Haladás.

A szombati, dunaszerdahelyi mérkőzés után a Szombathelyi Haladás a héten két felkészülési mérkőzést vív. A mieink szerdán - a korábban megjelent időpontnál fél órával korábban - 10.30-as kezdéssel az NB I-be feljutott Gyirmót FC Győr vendégeként lépnek pályára, majd szombaton a Haladás Sportkomplexumban 10 órakor az NB II-es Ajkát fogadják. Az ajkaiak elleni meccset zárt kapuk mögött rendezzük.

Ami pedig a további programot illeti, július 13-án (kedd) 18 órakor az osztrák Rapid Wien II. csapatát fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban, majd július 18-án (vasárnap) az orosz RFK Ahmat Groznij együttesével mérkőzésünk meg az ausztriai Ansfeldenben. Az orosz csapat jóvoltából csapatunk már július 16-án, pénteken elutazik Ausztriába, aznap és másnap, szombaton is edzést vezényel Németh Szabolcs. Vasárnap pedig következik az oroszok elleni összecsapás. A zöld-fehérek a Hotel Stockingerben szállnak majd meg.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink