Szombathelyi Haladás


"A Haladás meglepett a szép játékával"


2021.07.04. 15:10
haladas.hu

A Dunaszerdahelyi AC horvát középpályása, Andrija Balic elismerően nyilatkozott csapatunkról.

- Nehéz, de egyúttal jó meccsen vagyunk túl, amely sok gólhelyzetet hozott - nyilatkozta a DAC hivatalos honlapjának a dunaszerdahelyiek 23 éves horvát középpályása, Andrija Balic. - Egy valóban jó játékerőt képviselő gárda ellen futballoztunk, amely meglepett a szép játékával, de szerintem megérdemelt győzelmet arattunk. A nagy megterhelés ellenére bebizonyítottuk, hogy a mi csapatunkban nagyobb a minőség, és ezzel az ellenfelet nem szeretném megbántani, hiszen 2:2-s állásnál egy hibánkat követően volt egy óriási helyzete a Haladásnak. Azt követően azonban megszereztük a harmadik találatunkat, ami eldöntötte az összecsapás végkimenetelét. A kezdőcsapat tagjaként ez volt az első alkalom, hogy csapatkapitányként futballozhattam, de tavaly az egyik felkészülési találkozón már az utolsó tíz percen viselhettem a karszalagot. Kellemes volt, bár több felelősséget éreztem. Boldog vagyok, ráadásul a csapatkapitányi karszalag miatt nem kell hozzájárulnom a csapat kasszájához.

                               Balic büntetőből állította be a 4-2-es végeredményt. Fotó: dac1904.sk

- A mérkőzésnek voltak olyan részei, amelyekkel elégedett voltam és olyanok is, amelyekkel nem - mondta a DAC vezetőedzője, Németh Antal. - Örülök a győzelemnek, és bár tudom, hogy a felkészülés során nem számít az eredmény, azért kellemes érzés volt két vereséget követően nyerni, jót tesz a léleknek. Tény, hogy a játékosok fáradtak voltak, hiszen a harmadik találkozónkat játszottuk nyolc nap alatt. Ez akkor is sok, ha megpróbáltuk egyenletesen elosztani a terhelést. Jövő héten elkezdjük a támadásvezetésünket taktikailag begyakorolni, hogy még hatékonyabbak legyünk, még kevesebb labdát veszítsünk az ellenfelek támadózónájában és hogy még több helyzetet dolgozzunk ki. Természetesen a védekezésben felmerülő hiányosságokat is folyamatosan javítjuk.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink