Szombathelyi Haladás


Mindent megtesz a Haladás sikeréért


2021.06.26. 15:40
PA

A 17 esztendős Horváth Rajmund végigjárta az Illés Akadémia korosztályos csapatait - most pedig már profi szerződésű futballista a Szombathelyi Haladásnál.

A péntek délutáni sajtótájékoztatón Horváth Rajmund aláírta karrierje első profi szerződését - a vépi származású támadó 2024.június 30-ig kötelezte el magát a Szombathelyi Haladáshoz. Az Illés Akadémián nevelkedett 17 éves futballista tavasszal már háromszor pályára lépett az NB II-ben - reméli, ez a szám a következő bajnokságban tovább növekszik.

- Természetesen nagyon örülök a profi szerződésnek, hiszen miután Vépről az Illés Akadémiára kerültem, minden korosztályt végigjártam, most pedig itt vagyok a Haladásnál - jelezte Horváth Rajmund. - Ráadásul már tavasszal bemutatkozhattam a felnőttcsapatban, most profi szerződést kaptam - ez mindenképpen nagy szó számomra. Szeretnék minél több góllal és gólpasszal hozzájárulni a Haladás sikeréhez. Tudom, hogy nehéz lesz beverekedni magam a kezdőcsapatban, de sosem fogom feladni, mindent megteszek. Ha csak csereként kapok lehetőséget, akkor is mindent elkövetek, hogy eredményes legyek és ebben az esetben a következő meccsen már sokkal nagyobb esélyem lesz arra, hogy kezdő legyek. 

              Horváth Rajmund és Séllei Árpád a sajtótájékoztatón. Fotó: Cseh Gábor/vaol.hu

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink