Szombathelyi Haladás


"Remek körülmények között készülünk"


2021.06.24. 20:30
PA

Frissen igazolt belső védőnk, Romic Danijel mentálisan erős, soha nem inog meg.

Mint arról korábban beszámoltunk, a legutóbb Budafokon futballozó horvát-magyar kettős állampolgárságú belső védő, Romic Danijel - aki nem számít légiósnak - három évre aláírt klubunkhoz. A jó felépítésű, 187 centiméter magas játékossal a csütörtök délelőtti edzés után beszélgettünk.

- Mivel már hosszú évek óta Magyarországon futballozok, tisztában voltam azzal, milyen nagy múltú, patinás klub a Haladás - jelezte Romic. - Tudtam tehát, hogy milyen csapat érdeklődik irántam. Másrészt többször is játszottam a Haladás ellen, nem csak az NB II-ben, hanem az NB I-ben is - sőt, két gólt is szereztem a Hali ellen. Ismerem a szurkolótábort is - tudom, hogy fergeteges hangulatot képesek varázsolni a stadionba. 

- Három évre írtál alá - hosszú távra tervezel Szombathelyen?

- Őszintén mondom, hogy igen. Céljaim? Azt nem jelenthetjük ki, hogy mindjárt feljutás a cél. De ha a Budafokkal sikerült feljutni, akkor a Haladással miért is ne sikerülhetne? Előbb vagy utóbb, de mindenképpen ez a célunk. Egyébként nem ismeretlen közegbe érkezte, hiszen Rácz Feri anno Pécsett volt csapattársam, Bosnjak Predrag pedig hozzám hasonlóan Szabadkán született. 

                                 Romic erőssége lehet a Haladásnak. Fotó: Cseh Gábor/vaol.hu

- Mik az eddigi benyomásaid?

- Pályafutásom során ilyen remek körülmények között egyetlen csapatnál sem edzettem, készültem. Fantasztikus pályák vannak, nagyon keményen dolgozunk és várom már, hogy mérkőzéseken is bizonyíthassak. Erősségem? Elsősorban azt emelném ki, hogy mentálisan erős vagyok, soha nem ingok meg. 

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink