Szombathelyi Haladás


Belső védőt igazoltunk


2021.06.23. 11:10
PA

Romic Danijel személyében megvan a Szombathelyi Haladás első nyári igazolása. Romicon kívül két fiatal, Szíjjártó Ármin és Horváth Rajmund profi szerződést kapott.

Három játékos írt alá szerződést a Szombathelyi Haladáshoz. Az Illés Akadémián nevelkedett, vépi származású 17 éves támadó, Horváth Rajmund a 2020/21-es NB II-es bajnokságban már egy alkalommal kezdőként, kétszer csereként pályára lépett a Haladásban. Most aláírta három évre, azaz 2024. június 30-ig szóló profi szerződését klubunkkal. Csakúgy mint a szintén 17 éves, ugyancsak támadó Szíjjártó Ármin. A játékos egy éve érkezett az Illés Akadémiára és ugyan korábban sérülés hátráltatta, óriási tehetségként tartják számon. Szíjjártó is 2024. június 30-ig írt alá.

                                   Horváth Rajmund tavasszal már bemutatkozott a Haliban

                                                                Séllei Árpád és Szíjjártó Ármin

A fiatalokhoz hasonlóan Romic Danijel is három évre kötelezte el magát a Haladásban A 28 éves szabadkai születésű, horvát-magyar kettős állampolgárságú futballista hazánkban Kozármislenyben, Pécsett, a Vasasban, Soroksáron, legutóbb pedig Budafokon szerepelt - közben az izraeli Hapoel Katamon csapatában is légióskodott. A 187 cm magas, belső védőként bevethető Romic az NB I-ben összesen 65 bajnokin játszott, két gólt szerzett, az NB II-ben 43 mérkőzésen négyszer talált be. 

        Romic a Budafok piros-fekete mezét cseréli a Haladáséra. Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

A játékosokat klubunk a napokban sajtótájékoztatón mutatja be.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink