Szombathelyi Haladás


Hazai pályán női csapatunk


2021.03.19. 19:10
haladas.hu

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 14. fordulójában szombaton 11 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a Kész-St. Mihály FC együttesét fogadja.

A két együttest egy hely és két pont választja el egymástól. A Haladás-Viktória a hatodik, kilenc ponttal, míg a szegedi alakulat ötödik, 11 egységgel. Egy esetleges győzelemmel tehát a vasiak megelőznék riválisukat - fontos 90 perc vár a szombathelyiekre. Ősszel a Tisza-partján a Viktória nyert 2-1-re. Ami a tavaszt illeti, habár egy hete a rajton a Haladás-Viktória FC jól tartotta magát Diósgyőrben, végül 1-0-ra kikapott, míg a több légióst is felvonultató szegediek odahaza maradtak alul ugyanilyen arányban a Győr ellen,

– Diósgyőrben a védekezésünk nagy részben rendben volt, viszont a Szeged ellen jóval többre van szükség az előrejátékban – mondta Székely Tibor, a szombathelyiek vezetőedzője. – Éppen ezért egész héten a támadásvezetésekre, a végjátékra fektettük a hangsúlyt. Számunkra minden meccs, minden pont fontos, de szombaton olyam együttes érkezik, amely ellen győzelmi esélyünk van. Legfontosabb azonban, hogy fiatal csapatunk játékát tovább építgessük. Bíró Barbara visszatérhet, viszont Jánosi Ninettára, Harsányi Andreára és Gődér Brigittára továbbra sem számíthatok.

További hírek

Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00
Megtekintés
Ismét nyert a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. két góllal verte a Büköt.
0 0 0 2024.04.30. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink