Szombathelyi Haladás


Így látta a Dorog elleni döntetlent Mátyus János


2021.03.14. 19:20
haladas.hu

Vezetőedzőnk értékelése a Dorogi FC-Szombathelyi Haladás (0-0) Merkantil Bank Liga-mérkőzésről.

- Gratulálok a csapatomnak - mondta Mátyus János. -  Mindenekelőtt ahhoz, hogy újfent nem kaptunk gólt. Azt gondolom az összes NB-s osztály csapatai közül az egyetlenek voltunk, amelyik belső védő nélkül volt kénytelen ma kiállni. Ennek ellenére - egy hibától eltekintve - szerintem szinte tökéletes védekezést mutattunk be - ez hatalmas fegyvertény. És támadásban is voltak jó dolgaink - egy hatalmas ziccerünk volt a mérkőzés elején, azt viszont kihagytuk, Próbáltunk kreatívan futballozni, de sajnos nem sikerült gólt lőnünk. Ettől függetlenül - az ismert körülmények tudatában - elégedett vagyok az egy ponttal. 

- Gyakorlatilag felborult a pálya. Mi kellett volna a győzelemhez? Kicsivel több helyzet, vagy esetleg jobb koncentráció?

- Nagyon boldog vagyok, hogy Medgyes Zoltán már be tudott szállni, remélem a háromhetes szünet után már százszázalékos állapotban lesz. Lehetőségek voltak, de a minőség ezúttal hiányzott elölről, pedig kilencven percen keresztül gyakorlatilag mi domináltunk. De a helyzeteinkből nem sikerült gólt, gólokat szereznünk - nyilván ezen javítanunk kell. De összességében a hozzáállásunkat és a védekezésünket mindenképpen kiemelném. 

További hírek

Megtekintés
Fordulatos meccsen nyert a Haldás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória 3-2-re győzött a Soroksár vendégeként.
0 0 0 2024.05.04. 20:00
Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink