Szombathelyi Haladás


Szegedre utazunk


2021.02.05. 14:10
PA

A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Szeged Csanád-Grosics Akadémia vendége lesz.

 A téli szünetben edzőváltáson átesett Szeged – dr. Dobos Barna helyett Dragan Vukmir ült le a kispadra – vereséggel kezdte a tavaszt, a kék-feketék 2-1-re kikaptak Szentlőrincen, így 25 pontjukkal továbbra is a 16. helyen szerénykednek. Pedig a Tisza-partiak kerete ennél többre hivatott, hiszen jónéhány NB I-es múlttal rendelkező játékost találunk Szegeden – köztük régebbi Haladás-futballistákat is. Mohl Dávid, Simon Ádám, Gajdos Zsolt és Grumics Miroszlav is szerepelt zöld-fehérben, miként a gárda másoedzője, Andorka Péter.

A 33 ponttal a 6. helyen álló Haladás is vereséggel kezdte a szezont, a vasiak odahaza 3-1-re kikaptak a Gyirmóttól. Ennek ellenére könnyen lehetett volna döntetlen is a végeredmény, ám a zöld-fehérek helyzetkihasználása nem sokat javult ősz óta.  

A mieink szombaton délelőtt még Szombathelyen edzenek, majd ebéd után útra kelnek Szegedre.

Mátyus Jánossal a péntek délelőtti edzés során beszélgettünk

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50
Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink