Szombathelyi Haladás


Csapata egyik vezére volt


2021.01.01. 11:00
PA

A Haladás-Viktória FC válogatott futballistája, Horti Bogi ősszel meghatározó játékosa volt együttesének.

A koronavírus-fertőzések miatt az ősz egy nagy részében meglehetősen foghíjas Haladás-Viktóriának a még mindig csak 22 éves Horti Bogi volt az egyik vezére. Bogi mind a 12 őszi bajnokin kezdőként szerepelt, végig jó, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Nem véletlen, hogy a jó felépítésű futballista a válogatottba is meghívót kapott, az Izland elleni Európa-bajnoki selejtezőn pályára is lépett. Bogi az ünnepeket családi körben töltötte, tavasszal pedig abban bízik: komplett kerettel csapatunk megmutatja, mire képes valójában.

- Az egész téli szünetet így a karácsonyt is itthon, Csömörön töltöttem a családommal – mondta Horti Bogi. - Mivel a szüleim nem élnek együtt, így néhány éve két karácsonyunk is van a testvéreimmel. Idén édesapánknál töltöttük a szentestét, másnap pedig édesanyánkkal ünnepeltünk. Meglátogattuk nagymamánkat is, illetve a kereszt-szüleimmel is találkoztunk. Ezek a napok külön örömet jelentenek számomra, mert a szezon alatt 1-2 napra tudok hazautazni, most pedig több hetet is a családommal tölthetek. A tesóimmal töltött idő a kedvencem, sokat társasjátékozunk, filmet nézünk együtt, próbálom a mozgásra is rávenni őket. Húgommal szeretünk futni járni, hiszen a szünet ellenére nem szeretnék teljesen megpihenni. A szilvesztert is családi körben töltöttem, a vírus miatti korlátozások egyébként sem teszik lehetővé a nagyobb összejöveteleket. Vártam, hogy "elköszönhessünk" a 2020-as évtől, hiszen ha valaki követte csapatunk életét, akkor láthatja, hogy ameddig a vírus nem fertőzött meg minket, szépen teljesítettünk. Hiányzó csapattársainkat nem tudtuk minden esetben pótolni, így onnantól csupa rossz eredményt értünk el, melyet szeretnék inkább elfelejteni - amellett, hogy sokat tanultunk a vereségekből. Várom a tavaszt, hogy a teljes keretünkkel újra felvehessük a versenyt az NB I. bármelyik csapatával, hiszen ősszel megmutattuk, hogy erre képesek vagyunk!

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink