Szombathelyi Haladás


Ilyen volt a Hali-ősz - Verpecz István


2020.12.16. 18:30
PA

A Szombathelyi Haladás kapusa szerint szurkolótáborunk buzdítása hatalmas lökést tud adni.

Nem egy, nem kettő, hanem három jó kapusa is van a Haladásnak. A sok nemzetközi kupameccsel a háta mögött a kapuban álló, január végén igazolt Verpecz István mellett a korábbi kétszeres válogatott Rózsa Dániel az utolsó két bajnokin bizonyította: lehet rá számítani. S ott van még a roppant tehetséges fiatal Simon Barnabás is. Három kiváló kapus: ez természetesen Jakab Csaba kapusedző munkáját is dicséri. Ősszel elsősorban Verpecz nevével kezdődött a Hali összeállítása, a 33 éves futballista a meccsek nagy részén megbízható, jó teljesítményt nyújtott, nagy bravúrokat is bemutatott.

- A tabellán elfoglalt helyezésünk szerintem jól néz ki - mondta Verpecz István. - Közel vagyunk az élmezőnyhöz, úgy gondolom a szezon elejen ezt aláírtuk volna. Ugyanakkor volt jópár mérkőzés, amely után az embernek maradt hiányérzete. Szenvedtünk meglepő vereségeket, viszont az élcsapatok ellen rendre jól futballoztunk! És meg egy adalék: 11 meccset hoztunk le kapott gól nélkül. Azt gondolom, ez elég jó teljesítmény. Ebből mindenki maximálisan kivette a részét, látszik, hogy a hátsó alakzat stabil, kár, hogy volt ott két találkozó: a csákvári es a budaörsi, előbbin hármat utóbbin négy gólt kaptunk. Mindig lehet javítani és kell is. Ősszel is volt például olyan mérkőzés, ahol a győzelem ellenére mindig értékeltük, elemeztük azokat a dolgokat, ami jó volt vagy esetleg nem. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy nem az van, ha nyerünk, minden frankó, ha kikapunk minden rossz. Vereségek es győzelmek esetén is vannak pozitív es negatív dolgok es ezeket rendre átvettük a stábbal. Legjobb meccsünk ? Szerintem nagyon jó volt a rajt - Siófokon minden ült. Szép gólokat szereztünk és az a sok szurkoló, akik elkisértek bennünket...na az felejthetetlen! Idesorolnám a DVSC elleni meccset is, ahol akár nyerhettünk is volna. De volt még néhány jó mérkőzésünk. Nekem pedig talán szintén a Debrecen ellen ment a legjobban, volt egy védésem a második félidő elején és kapott gól nélkül hoztuk le a listavezető elleni mérkőzést.

                                                       Verpecz Istvánnál jó kezekben volt a labda

- Az ünnepeket Debrecenben töltöm családi körben, jó érzés most itthon lenni egy kicsit és kiszakadni a monotonitásból - folytatta a kapus. - Pár napot mindenképpen pihenéssel töltök, aztán szépen lassan elkezdem a futó és erősitő programokat. Nagyon bizom benne, hogy sikeres tavaszunk lesz! Remélem a fertőzések száma hamarosan csillapodni fog es újra mindenki hadrafogható lesz. És remélem, majd újra szurkolóink előtt tudunk játszani, hiszen hatalmas lökést tud adni a buzdításuk.

 

 

 

 

De ha megis kell egyet es friss emlek is akkor az a dvsc elleni ahol volt egy vedesem a masodik felido elejen es vegul kapott gol nelkul hoztuk le a meccse

További hírek

Megtekintés
Haladás II.-Bük

Vasárnap 17 órakor a Büki TK együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.04.27. 22:00
Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink