Szombathelyi Haladás


Ilyen volt a Hali-ősz - Mocsi Attila


2020.12.15. 15:30
PA

A Szombathelyi Haladás U21-es válogatott belső védője stabil játékosa a csapatnak.

A téli pihenő alatt igyekszünk minél több játékosunk őszi szezonnal kapcsolatos gondolatait közreadni honlapunkon. Elsőként a nyáron, a MOL Fehérvártól igazolt, felvidéki születésű belső védőnk, Mocsi Attila mondja el véleményét a Haladás őszi szezonjáról. A 20 esztendős futballista alapembere a Halinak, az őszi 21 bajnoki közül 20 alkalommal kezdőként, egyszer csereként lépett pályára és egy gólt - a Vasas ellen idegenben - szerzett.

- A csapat szempontjából egy jó fél szezonról beszélhetünk! - mondta Mocsi Attila. - Nyilván voltak rosszabb meccseink  is, de az elején nagyon jó focit láthattak tőlünk a nézők majd pár forduló elteltével hiába voltak nagyon látványos, sok helyzetet hozó meccseink - és az eredmények sem alakultak rosszul - viszont maradt hiányérzetünk. Úgy éreztük, több pont van a meccsekben, mint amit valójában szereztünk! Ha vissza gondolunk mennyi pontot veszítettünk el nagyon fájóan. De ne felejtsük el, hogy így is a 6. helyen jöttünk el a szünetre és csak hét pont a hátrányunk a  második helyezettel szemben. Saját szemszögemből nézve nagyon boldog vagyo, hogy ennyit játszottam, örülök, hogy a szakmai stábtól ekkora bizalmat kaptam. Köszönettel tartozom a Superfoodsnak és a egyéni erőnléti felkészítésben segítő Borsos Balázsnak is. Hiszen a fél év alatt egyetlenegy edzést kellett kihagynom, a mérkőzésekre pedig mindig készen álltam. Az első fél évem volt ez profi szinten, ha ezt nézem, elégedett lehetnek. Viszont mindig sokkal többet és többet szeretnék! Remélem a második félévben még jobb játékkal tudom segíteni a csapatom! A szünetet jelenleg Budapesten töltöm, nagyon bízom benne, hogy a karácsonyt viszont Felvidéken tudom tölteni a szüleimmel. Kellemes ünnepeket kívánok minden Hali-szurkolónak!

                                   Mocsi Attila (középen) és a csapat sok szép sikernek örülhetett ősszel

További hírek

Megtekintés
Haladás II.-Bük

Vasárnap 17 órakor a Büki TK együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.04.27. 22:00
Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink