Szombathelyi Haladás


Az éllovasnál a lányok


2020.11.21. 10:00
haladas.hu

A Simple Liga női NB I. 11. fordulójában szombaton 13 órakor a Haladás-Viktória FC az MTK Hungária vendége lesz.

A listavezető MTK eddig tíz bajnokit játszott, nyolc győzelme mellett egy-egy döntetlent és vereséget gyűjtött be – és a mezőnyben a legkevesebb gólt (8) kapta. Érdekesség viszont, hogy a legutóbbi fordulóban meglepetésre csak 1-1-es döntetlent ért el a St. Mihály vendégeként. Ettől függetlenül persze a fővárosi gárda a meccs esélyese, az izlandiak elleni Európa-bajnoki selejtezőre kijelölt keretbe a kék-fehérek Szőcs Rékát, Szemán-Tóth Barbarát, Pinczi Anitát, Kocsán Petrát, Csányi Diánát, valamint a korábban Szombathelyen is futballozó Németh Lorettát adják.
Ami az ötödik helyen álló vasiakat illeti, továbbra is több játékosuk koronavírusos – nincs könnyű helyzetben tehát a korábban az MTK-val két bajnoki címet szerző, a betegségéből időközben felépült Szabados György vezetőedző.

– Sajnos a betegségem miatt már két hete nem tudtam a csapattal lenni, távollétemben Kiss Tamás és Gődér Brigitta tartotta az edzéseket – jelezte Szabados György. – Gyakorlatilag a szombati meccsen találkozok újra a lányokkal, ami nem ideális helyzet, de ez van. Játékosaim tisztességesen felkészültek és tudják, hogy a maximumot kell nyújtaniuk ahhoz, hogy tisztes eredményt érjünk el a bajnoki cím egyik esélyese ellen

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink