Szombathelyi Haladás


Magabiztos diadal!


2020.11.08. 16:40
Pum András

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában vasárnap a Szombathelyi Haladás 4-0-ra verte a Szentlőrincet.

SZOMBATHELYI HALADÁS - SZENTLŐRINC SE 4-0 (2-0)

Haladás: Verpecz – Mocsi, Németh Milán, Debreceni – Kiss B., Holdampf, Németh Márió, Schuszter, Kállai – Medgyes, Rácz. Edző: Mátyus János.

Szentlőrinc: Slakta - Havas, Dulló, Forgács - Sili, Lehoczky, Nagy B., Harsányi, Torvund - Frőhlich, Cenaj. Edző: Marián Sluka.

A hazaiak kispadján a sérülések miatt mindössze három mezőnyjátékos és egy kapus foglalt helyet. A vasiak nagy lendülettel kezdték a meccset öt perc alatt két szögletet is rúgtak, beszorították ellenfelüket.

13. perc: Schuszter hosszú indításával Medgyes lépett ki egyedül, de nem tudta jól átvenni a labdát, ezért visszatette Rácznak, akit szereltek a védők.

17. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!Medgyes indult meg jobbról befelé, két védő mellett is elvitte a labdát, majd 12 méterről a jobb sarokba lőtt (1-0).

25. perc: Rácz adott be balról, Medgyes lábáról azonban nagy helyzetben, 11 méterről lecsúszott a labda, amely így a bal sarok mellett hagyta el a játékteret

Vezetése birtokában sem állt vissza a Haladás, a játék a vendégtérfélen folyik.

35. perc: Rácz bal oldali beadása Lehoczkyn megpattant, Németh Milán ollózott, de Slakta védett.

A félidő hajrájára kissé leült a játék, de továbbra is a Haladás dominált. Elöl pedig Medgyes Zoltán és Rácz Ferenc nem kevés fejtörést okozott a vendégvédőknek

45. perc: GÓÓÓÓÓÓL!!!Németh Márió ment el a bal oldalon, lapos beadását a berobbanó Rácz hét méterről a kapu közepébe vágta (2-0.)

Vége az első félidőnek.

II. FÉLIDŐ

A szünetben cserélt Mátyus János, Schuszter helyett Doktorics állt be.

A második félidő elején kicsit feljebb tolta állásait a vendéggárda, de változatlanul a vasiak futballoztak kapura veszélyesebben.

71. perc: Csere a Haladásban, Németh Márió helyett Tóth Barna érkezett

73. perc: GÓÓÓÓÓÓÓL!!!! Jobb oldali beadás után Rácz 13 méteres lövését bravúrral védte Slakta, a kipattanó labdát Tóth Barna hat méterről a hálóba fejelte (3-0).

75. perc: Csere a Haladásban, Rácz le, Horváth Olivér be

85. perc: GÓÓÓÓÓÓÓL!!!!  Medgyes cselezett ki a jobb oldalon három védőt, majd 13 méterről a jobb sarokba lőtt (4-0).

Vége a mérkőzésnek.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink