Szombathelyi Haladás


Át kell lépni az árnyékunkat


2020.11.07. 23:00
PA

A Szombathelyi Haladás középpályása, Holdampf Gergő tisztában van vele: a szurkolókat nem a magyarázkodás, hanem a győzelem érdekli.

Csapatunk középpályása, Holdampf Gergő alapembere a Haladásnak, mind a 15 bajnokin kezdőként lépett pályára. A 26 esztendős futballista tisztában van vele, mekkora csalódást okozott a csapat szerdán Csákváron és ígéri: egyértelműen és kizárólag a győzelemért lépnek pályára vasárnap 17 órakor a Szentlőrinc elleni bajnokin.

- A szerdai mérkőzés óriási pofon volt - szögezte le Holdampf Gergő. - Átbeszéltük, tanulni kell belől, de nincs idő rágódni, mert már itt is van a következő mérkőzés, ahol három pontot kell szerezni. Sajnos a csákvári meccs már a sokadik alkalom volt, amit elszalasztottunk, amikor ténylegesen az élmezőny mögé zárkózhattunk volna. A legnagyobb ellenfelei vagyunk saját magunknak, úgy tűnik, meg kell tanulni átlépni a saját árnyékunkat, mert másképp nem lehet előrelépni. El lehet mondani sokadszor, hogy kiegyenlített a bajnokság, mindenki nyerhet mindenki ellen és így tovább, elemezgetni oda meg vissza, de ha valaki a lelátón szurkol, akkor azt legkevésbé sem érdekli mindez, egyedül csak egy dolog: és az a győzelem. Ennek szellemében kell játszanunk vasárnap!

                               Holdamp Gergő jól tudja: a Rohonci úton csak a győzelem lehet a cél

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink