Szombathelyi Haladás


Mert segíteni jó!


2020.11.03. 19:30
PA

Borsos Ferencnek, Josvai Károlynak és a Haladás Ajándékboltnak köszönhetően 60 ezer forinttal gazdagodott a CsodaCsoport Alapítvány.

Mint arról korábban facebook-oldalunkon beszámoltunk, a Haladás Ajándékbolt játékénak egyik nyertese, Borsos Ferenc miután az üzletben Varga Rita üzletvezetőtől átvette nyereményét, egy Haladás-maszkot, vásárolt egy Hali-pólót. A pólót – melyet aztán klubunk dedikáltatott valamennyi játékossal - a nyertes licitre bocsájtotta, a befolyt összeget pedig a CsodaCsoport alapítvány javára ajánlotta fel, amely beteg gyerekek gyógyulását segíti. (A csoportról bővebben a csodacsoport.hu oldalon olvashat.) Nos, a licit győztese Josvai Károly lett, aki 25 ezer forintot fizetett a pólóért. A nyertes a nyereményét a Haladás Ajándékboltban vette át Borsos Ferenctől. Itt azonban még nincs vége a történetnek! Borsos  Ferenc és a Haladás Ajándékbolt is megtoldotta a 25 ezer forintos összeget, így már összesen 60 ezer forintot kap a CsodaCsoport alapítvány!

- Már 20 éve járok Haladás-meccsekre, jobbára a hazai mérkőzéseken vagyok kint – a munka miatt örülök, ha legalább ezekre eljutok – mondta a vépi Borsos Ferenc. – Hogy honnan jött a felajánlás ötlete? Vépen van egy látványpékség, ahol kupakokat gyűjtenek a CsodaCsoport alapítvány számára. Amikor megnyertem a maszkot, gondoltunk egyet a párommal, hogy felajánljuk a maszkot licitre, de aztán inkább megvettem a pólót és azt bocsájtottuk árverésre. A lényeg az volt, hogy valamilyen módon segíteni tudjunk - örülök, hogy sikerült!  Ami a csapat szereplését illeti, jelenleg reális a mostani helyezés. De azért reméljük, a feljutás a közeljövőben meglesz. Kedvenc játékosom? Mivel vépi vagyok, hazahúz a szívem, így természetesen Németh Milán. De mellette – mivel jómagam is védek még megyei III. osztályban – Verpecz Istvánt is mondanám.

                         Borsos Ferenc (balról) és Josvai Károly a Haladás Ajándékboltban

- Szombathelyi születésű vagyok, de Ausztriában élek és ahogy a munkám engedi, mindig hazajövök a Haladás-meccsekre – tudtuk meg a nyertes licitálótól, Josvai Károlytól. – Nem csak hazai bajnokikra, hanem idegenbe is eljárok. A párom dunavarsányi, így az utóbbi időben a budapesti és a környéki Haladás-mérkőzéseken szurkoltam. Negyvennégy éves vagyok, nyolc éves korom óta, azaz 36 esztendeje járok már Hali-meccsekre. Több kedvenc játékosom is van, így Csilus Tomi, Holdampf Geri, Schuszter Ronald. Aztán nagyon tetszik Schimmer Szabolcs alázatos futballja is. Elégedett vagyok a csapattal, nekem akkor tetszik igazán a Hali, amikor támad, nem pedig amikor sok védővel állunk fel. Más kérdés, hogy ez egy célfutball, de a szívemhez az áll közelebb, amikor játsszuk a futballt. Ami a licitet illeti, mi nagyon sokat segítünk, múlt héten is segítettünk egy családnak, amelynek gyermekruhákra volt szükségük. Nem vagyunk gazdagok, nem vagyunk milliomosok, csak nem felejtjük el honnan jöttünk. A dedikált mezt egyébként fiam kapja szülinapjára - ő is nagy Hali-drukker!

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink