Szombathelyi Haladás


Szemtől-szemben a volt csapattárssal


2020.11.03. 17:00
PA

Verpecz István, csapatunk kapusa remek formában véd. Szerdán a csákváriak gólzsákja, Daru Bence ellen bizonyítja tudását.

Tizennégy bajnokin mindössze11 gólt kapott a Szombathelyi Haladás, az utóbbi négy meccsen pedig csak egyet. Abban, hogy alig-alig rezdült meg a Hali hálója - természetesen a csapatvédekezés mellett - nagy szerepe van kapusunknak, Verpecz Istvánnak is. A 33 éves játékos a Békéscsaba elleni első félidőben kis túlzással a reflektorlámpákat is számolgathatta volna, aztán a játékrész utolsó percében két óriásit is védett. Verpecz rutinos, sok nemzetközi csatát is megélt játékos, tudja jól, a szerdai mérkőzés is nehéz lesz - hiszen a Csákvár sokkal több tud annál, mint amennyit eddig produkált.

- Csalóka a tabella, mert jól tudjuk, hogy a Csákvár játékosai korábban átestek a koronavíruson és már az elmúlt, Szentlőrinc elleni meccsből is látszik, hogy kezdenek összeállni - szögezte le Verpecz István. - Jó csapatról van szó, nehéz mérkőzésre számítok.

- A kilencgólos Daru Bencére külön figyelmet szentelsz?

- Bencét még Paksról ismerem, ahol csapattársak voltunk. Sokáig sérülés hátráltatta, ezért nem tudott kiteljesedni. Amikor felépült, láttuk, hogy remek képességekkel rendelkezik és most, hogy rendszeresen játszik, ez tükröződik is a meccseken. 

- A Békéscsaba ellen sokáig nem volt dolgod, aztán a félidő utolsó percében két nagyot is védtél.

- Valóban akadt két védésem, ami azért volt fontos, hogy az ellenfél ne kapjon vérszemet. Az ilyen meccseken nem szabad éreznie az ellenfélnek, hogy van keresnivalója. Persze most mindenki azt látja, hogy 5-0-ra nyertünk és sima volt - de valójában valamennyien tudtuk, hogy addig lesz nehéz, amíg nem lövünk gólokat. Profi módon lehoztuk a meccset, de másnaptól már a csákvári meccs járt a fejünkben. 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink