Szombathelyi Haladás


Kiss nagy gólja


2020.11.01. 20:40
PA

A Szombathelyi Haladás középpályása, Kiss Bence szerezte csapatunk második, lélektanilag is fontos találatát.

A Békéscsabának rúgott öt Haladás-gól közül három is szemet gyönyörködtető volt. Medgyes Zoltán félfordulásból szerzett remek ollózós gólt, Kiss Bence és Rácz Ferenc pedig egyaránt szépen kilőtte a bal sarkot. No és persze Tóth Barna is magabiztosan értékesítette a tizenegyest. A második találat szerzőjének, Kiss Bencének a játéka kérdéses volt, a középpályás ugyanis az egyik hétközi edzésen rúgást kapott a lábára. A jánosházi származású, az Illés Akadémián pallérozódott futballista az első félidőben volt a pályán. 

- Nem jöttem teljesen rendbe a meccsre, éreztem a lában, így sprintelni még nem tudtam, de vállaltam a játékot - mondta a meccs után Kiss Bence. - Napról-napra jobb a lábam, úgy érzem szerdán már százszázalékos állapotban leszek. Tudtuk, hogy hiányosan áll fel a Békéscsaba, de nem követtük el azt a hibát, mint a Győr ellen. Ott bent volt a fejekben, hogy simán nyerünk, aztán döntetlen lett a vége. Profin álltunk a mai meccshez, ez látszott is, végig nálunk volt a labda, helyzeteket dolgoztunk ki, sokat lőttünk kapura. 

 -Hogy érezted magad a pályán, hogy ment a játék?

- Annyira nem ment jól, voltak hibáim, technikai hibáim is, de mindent megtettem. A gólom? Csilus Tomi megkapta a labdát, hozta felfelé, felpasszolta nekem, átvettem és felnéztem, hogy vissza tudom-e neki passzolni. Úgy láttam, hogy nem. Oldalról érkezett a védő, visszahúztam és szerencsére jól eltaláltam - örülök, hogy gól lett belőle!

                                                Kiss Bence lő és pár pillanat múlva a labda a hálóban

- Szerdán megyünk Csákvárra, vasárnap a Szentlőrincet fogadjuk. Ne igyunk előre a medve bőrére, de mindkettő nyerhető meccsnek tűnik.

- Nagyon jó passzban vagyunk, mindenkinek jól megy a játék. Ezen a két mérkőzésen még előbbre tudunk lépni a tabellán, szerintem mindkét csapatnál jobbak vagyunk - mindenképpen győzelemre hajtunk!

Mátyus János és Presinger Sándor meccs utáni sajtótájékoztatós nyilatkozatát facebook-oldalunkon hallgathatják, nézhetik végig.

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel az Ajka elleni bajnokira

Online már megvásárolhatóak a jegyek a vasárnapi, FC Ajka elleni hazai bajnokira, míg a Haladás Ajándékboltban szombaton kaphatóak elővételben a belépők.
0 1 0 2024.05.16. 12:10
Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink