Szombathelyi Haladás


A Szeged ellen


2020.10.16. 23:00
PA

A Simple Liga 7. fordulójában szombaton 10 órakor a Haladás-Viktória FC Makón a Kész-St. Mihály FC vendége lesz.

A szegedi székhelyű, de hazai mérkőzéseit Makón játszó St. Mihály eddigi hat bajnokija közül egyet megnyert, egyszer döntetlent játszott és négyszer kikapott, a hatodik helyen tanyázik. Legutóbb 2-2-re végzett Győrött. Jenei Péter együttesében több délszláv légiós mellett szerepel a korábban a szombathelyiek utánpótlásában futballozó 16 éves támadó, Kiss-Lantos Hanna. A ötödik helyen álló szombathelyiek – akik a korai kezdés miatt péntek délelőtt útra keltek – legutóbb gól nélküli döntetlent játszottak a Diósgyőrrel. Győzelmükkel kicsit közelebb zárkózhatnának az élmezőnyhöz.

- Az utóbbi napok esőzései miatt biztosan nehéz talajú pályán kell játszanunk, bár ehhez már Szombathelyen is hozzászokhattunk – mondta Szabados György, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – A szegedieknek gyors, lendületes játékosai vannak és nyilván otthon akarják tartani a pontokat. De remélem a lányok tisztában vannak a meccs fontosságával és úgy készülünk, hogy elvigyük mindhárom pontot. Igazi ki-ki meccset, nagy csatát várok, az a csapat nyert, amelyiknek jobban helyén van a szíve. Böcskei Nikoletta, Kovács Virág beteg, Németh Zsófia sérült és Gődér Brigitta sem játszhat még.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel az Ajka elleni bajnokira

Online már megvásárolhatóak a jegyek a vasárnapi, FC Ajka elleni hazai bajnokira, míg a Haladás Ajándékboltban szombaton kaphatóak elővételben a belépők.
0 1 0 2024.05.16. 12:10
Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink