Szombathelyi Haladás


Kupameccs előtt a lányok


2020.10.10. 16:30
haladas.hu

A női labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében vasárnap 15 órakor a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK-t fogadja a Király Sportlétesítményben.

Egy hete vasárnap a két csapat ugyanebben az időben, bajnoki mérkőzésen csapott össze Szombathelyen – akkor gólnélküli döntetlennel zárult a találkozó. Ezúttal Magyar Kupa-nyolcaddöntőt játszik a két gárda. A továbbjutás egy találkozón dől el, döntetlennél tizenegyesek döntenek.

-Az elmúlt években többször is összecsaptunk már a Diósgyőrrel a kupában – mondta Fördős Beatrix, a Haladás-Viktória FC U19-es válogatott futballistája. – Nem ismeretlen számunkra a csapat, ráadásul a bajnokságban múlt vasárnap találkoztunk is velük. Nagyon nehéz és küzdelmes mérkőzést vívtunk legutóbb, erre számítok most is. A pálya még jobban megnehezítette mindkét csapat dolgát, ez most is előfordulhat az időjárás miatt, de ettől függetlenül fontos, hogy élesek legyünk, megpróbáljuk a saját játékunkat pontosan játszani, megküzdjünk minden labdáért, kihasználjuk a helyzeteinket és csapatként működjünk. Meg kell tennünk mindent a siker érdekében.

                             Fördős Beatrix (fehérben) meghatározó játékosa a szombathelyi együttesnek

Ami a szombathelyiek összeállítását, Böcskei Nikoletta, Kovács Virág beteg, Németh Zsófia már edz és Varga Barbara felépült betegségéből.

A mérkőzésre ingyenes a belépés.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel az Ajka elleni bajnokira

Online már megvásárolhatóak a jegyek a vasárnapi, FC Ajka elleni hazai bajnokira, míg a Haladás Ajándékboltban szombaton kaphatóak elővételben a belépők.
0 1 0 2024.05.16. 12:10
Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink