Szombathelyi Haladás


Fordul a kocka


2020.10.03. 14:30
PA

A Szombathelyi Haladás középpályása bízik bent, hogy vége szakad balszerencsés sorozatunknak és győzelemmel térünk haza Kelet-Magyarországról.

Csapatunkban több olyan futballista is található, aki korábban játszott már vasárnapi ellenfelünknél, a Nyíregyházánál. Így Csilus Tamás, Bosnjak Predrag, Holdampf Gergő, Farkas Balázs és Tóth Barna is szerepelt a piros-kékeknél - Mátyus János pedig edzősködött a Nyírságben. Középpályásunk, Holdampf Gergő 2016 nyarától 2018 nyaráig, azaz két NB II-es szezonon keresztül erősítette a Nyíregyházát. Holdampf alapembere a Haladásnak, mind a 10 őszi bajnokin kezdő volt.

- Két szezont töltöttem Nyíregyházán, jól éreztük magunkat a párommal, sok barátot is szereztem arrafelé - mondta az egyébként soproni születésű, 26 esztendős labdarúgó. -  Ami érdekes, hogy a mostani csapatunkból Csilus Tamással játszottunk ott együtt, illetve Mátyus János is volt Nyíregyházán edzőm. A város életében ott is kiemelkedően fontos szerepet játszik a futball, jól is szerepelnek a bajnokságban, remek hangulatú, kiélezett mérkőzésre számítok. Győzelmet várok, hiszem, hogy a mostani, nem éppen legszerencsésebb sorozatunknak vége szakad és fordul a kocka. Ezért viszont nagyon sokat kell tennünk, végig koncentráltan, szervezetten kell futballoznunk.

A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport+ csatoran közvetíti. A meccset Horváth Tibor vezeti, a partjelzők Baghy Csaba és Belicza Bence. A negyedik játékvezető Dolnegó Bálint.

Hajrá, Hali!

 

További hírek

Megtekintés
Itt nézheted élőben a Szombathelyi Haladás-FC Ajka mérkőzést

A labdarúgó NB II. 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja. Élőben közvetítjük a bajnoki mérkőzést.
1 0 0 2024.05.18. 17:00
Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja.
0 0 0 2024.05.17. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink