Szombathelyi Haladás


Visszatérés előtt


2020.10.02. 10:00
PA

Csapatunk támadója, Farkas Balázs hosszú kihagyás után hamarosan ismét pályára léphet.

Farkas Balázs február elején, Soroksárról igazolt a Szombathelyi Haladáshoz. A korábbi háromszoros válogatott, az ukrán Dinamo Kijevben is megfordult játékos a csonka tavaszi idényben hol kezdőként, hol csereként, de rendre lehetőséget kapott Mátyus Jánostól. A nyári edzőmérkőzéseket azonban sérülés miatt kihagyta és az őszi tíz fordulóból is mindössze egyszer, a 3. körben, augusztus 16-án a Szeged ellen csereként, a 84. percben lépett pályára. A 32 éves, kiváló képességű futballista nem vált kegyvesztetté, makacs sérülései miatt nem tudott csapata rendelkezésére állni. Eddig. 

- A nyári felkészülés elején sajnos vádlisérülést szenvedtem, majd a felépülést követően a Szeged elleni mérkőzésen meghúzódott a combizmom - mondta Farkas. -  Az újabb kényszerszünetben erőnléti edzőnkkel, valamint gyógytornásszal dolgoztam együtt azon, hogy mihamarabb pályára léphessek. A napokban már teljes értékű munkát végeztem a csapattársaimmal, már sokkal jobban érzem magam. Vasárnap még nem leszek a keretben, de hiszek a csapatban, és az elvégzett munkában. Bízom benne, hogy három ponttal gazdagabbak leszünk, es előre tudunk lépni a tabellán. A válogatott szünet után indul a bajnokság számomra is - amit már nagyon várok. Hogy éltem meg az elmúlt hónapokat? Rosszul. Olyan volt mint amikor nagyon szomjas vagy, van előtted egy pohár víz, de nem ihatod meg.

Farkas Balázs Nyíregyházán még nem, de az azt követő, október 18-i fordulóban vélhetően már játszhat

 

További hírek

Megtekintés
Itt nézheted élőben a Szombathelyi Haladás-FC Ajka mérkőzést

A labdarúgó NB II. 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja. Élőben közvetítjük a bajnoki mérkőzést.
1 0 0 2024.05.18. 17:00
Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja.
0 0 0 2024.05.17. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink