Szombathelyi Haladás


Győzelemmel debütált


2020.09.22. 15:20
PA

A Szombathelyi Haladás Hollandiát is megjárt támadója, Horváth Olivér a Szegedi VSE ellen mutatkozott be csapatunkban.

A Szegedi VSE ellen Mórahalmon 3-0-ra megnyert Magyar Kupa-mérkőzésen két játékos is először húzta fel a Haladás-szerelést. Az Illés Akadémia neveltje, a 16 éves kapus, Simon Barnabás a 80. percben állt be Verpecz István helyére. A néhány hete igazolt támadó, az MTK-tól kölcsönvett Horváth Olivér pedig végig a pályán volt.

- Összeségében pozitivnak gondolom a merkőzést - mondta a 20 éves Horváth Olivér. - Az elején talán nehezebben vettem fel a ritmust, de az első 10 perc utan megérkeztem a meccsbe - voltak jó dolgok, amikre lehet alapozni a jövőben. Voltak persze kevésbé  jó dolgok is, de ez természetes, hiszen nagyon régen nem játszottam 90 percet. Fizikálisan a második felidőben akadt egy kis holtpontom, de azt átvészeltem és nem volt probléma. Talán a csapattársaimmal egyelőre még nehezebben értjük meg egymást a pályán, de ez is természetes, hiszen most játszottunk együtt először. Örültem, hogy végig pályán lehettem és megtettem az elso lépést, hogy felzárkózzak a többiekhez. Sokat kell még dolgozni, de úgy érzem, jó úton haladok. Sokat várok magamtól a szezonban, úgyhogy szeretnék minél hamarabb jó formába lendülni, hogy segithessem a csapatot. Es ha fizikálisan rendben leszek, biztos vagyok abbam, hogy hasznára lehetek a csapatnak.

További hírek

Megtekintés
Továbbra sincs licencünk a következő szezonra

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. NBI-es licenckérelmét 2024. május 10-i ülésén elutasította.
0 0 0 2024.05.10. 13:30
Megtekintés
A Diósgyőr ellen zárja a szezont a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. utolsó, 22. fordulójában szombaton16 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Diósgyőri VTK-t fogadja.
0 0 0 2024.05.10. 11:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink