Szombathelyi Haladás


Haladás-Viktória-Győr!


2020.08.29. 11:00
PA

A Simple Liga 3. fordulójában szombaton 16.30-as kezdéssel a Haladás-Viktória FC az ETO FC Győrt fogadja a Király Sportlétesítményben.

A szombathelyiek a Kelen SC elleni hazai 4-0-ás győzelemmel kezdték, majd az Astrával szembeni idegenbeli 2-0-ás vereséggel folytatták a bajnokságot. A győriek még pontatlanok, az Astrától hazai környezetben 4-2-re, az MTK-tól idegenben 4-0-ra kikaptak. A győrieknél Öreg Cintia személyében egy volt szombathelyi futballistát is találunk.

– Az Astra elleni meccsben több volt, mint amit kihoztunk belőle – a Győr ellen javítanunk kell – mondta Szabados György, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – Azért is fontos lenne nyerni, mert jövő csütörtökön az MTK ellen nehéz meccs vár ránk, jó lenne sikerélménnyel pályára lépni. De jelenleg kizárólag a Győrre koncentrálunk, a lányok összeszedetten, fegyelmezetten dolgoztak a héten, igyekeztek kijavítani azokat a hibákat, amelyeket az Astra ellen elkövettek. Nagy önbizalommal, szenvedéllyel kell játszanunk – ez meghozhatja a sikert. A Győr szervezett csapat, amely megszállja saját térfelét, lezárja a területet és egy az egy elleni párharcokra kényszeríti ellenfelét. Fontos, hogy élesek legyünk a kapu előtt és mi szerezzük meg az első gólt.

A mérkőzésre ingyenes a belépés.

További hírek

Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00
Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink