Szombathelyi Haladás


Gyöngyösi kupakaland


2019.09.21. 15:50
PA

A Magyar Kupa 64 közé jutásááért vasárnap 15 órakor a Szombathelyi Haladás az NB III-as Gyöngyösi AK otthonában lép pályára.

A 6. fordulót rendezik a Magyar Kupában, a tét a 64 közé jutást. A Hali ellenfele, az NB III. Keleti-csoportjában szereplő Gyöngyösi AK. A hevesi együttes a 16 csapatos mezőny 13. helyén tanyázik, egy győzelem, két döntetlen és négy vereség a mérlege, tíz gólt rúgott, 17-et kapott és öt pont áll a neve mellett. A gyöngyösiek sokáig nyeretlenek voltak, a legutóbbi körben azonban Hatvanban megszerezték első három pontjukat: 3-1-re nyertek. A szombathelyiekhez hasonlóan szintén zöld-fehér gyöngyösiek keretében nem találtunk NB I-es múlttal rendelkező futballistát, a szakmai igazgató viszont a korábban Soroksáron és legutóbb Siófokon edzősködő Varga Attila, míg a vezetőedző Török János. A gyöngyösi klubnál egyébként akadnak belső gondok, errők bővebben ITT OLVASHATNAK.

– A Soroksár elleni mérkőzésen nagyon nem nézett ki jól a játékunk, a szerdai békéscsabai meccsel viszont már sokkal elégedettebb voltam - mondta Supka Attila, a Szombathely Haladás vezetőedzője. - Fontos, hogy Gyöngyösön koncentráltan, fegyelmezetten védekezzünk, elöl pedig minél jobb százalékban használjuk ki helyzeteinket. Amellett, hogy természetesen tiszteljük ellenfelünket, mindenképpen tovább akarunk jutni. A Magyar Kupában ugyanis célunk, hogy a későbbiekben NB I-es ellenféllel szemben léphessünk pályára, és minél tovább akarunk jutni a sorozatban. Noha egy héten belül a vasárnapi lesz a harmadik meccsünk, ez egyáltalán nem jelenthet gondot.

A továbbjutás egy meccsen dől el, döntetlennél hosszabbítás, majd ha ezután sincs döntés, büntetők következnek.

A mieink a szombat éjszakát Mátraházán töltik.

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink