Szombathelyi Haladás


Az MTK-nál a lányok


2019.04.20. 12:00
PA

A női labdarúgó NB I. 18. fordulójában – szombaton 16 órai kezdettel – a Haladás-Viktória FC az MTK Budapest vendégeként lép pályára.

A Simon Attila vezette szombathelyiek múlt vasárnap fontos győzelmet arattak riválisuk, az Astra ellen. Sikerükkel négy pontra leszakították vetélytársukat és nagy lépést tettek a legjobb négyben maradásért.
A vasiak szombati ellenfele, a második helyen tanyázó MTK 35 pontot gyűjtött, hattal többet mint Siklérék. Amennyiben a zöld-fehérek nyernek Monoron, három pontra megközelítik a fővárosiakat és akár a bajnoki döntőre is lehet esélyük. Ősszel a Király Sportlétesítményben a mieink 1-0-ra legyőzték az MTK-t.

                                   Sitku Bogi és társai az MTK ellen gyarapíthatják pontjaik számát

– Ahhoz, hogy ne maradjunk le az előttünk álló együttesektől, pontot, pontokat kell gyűjtenünk – mondta Simon Attila. – Az MTK remek csapat, különösen a támadószekciója életveszélyes, remek kapusuk van, de védelmük azért sebezhető. Felkészültünk a fővárosi gárdából, jó állapotban van a csapat, szeretnénk meglepetést okozni. Tálosi Szabina és Heike Manhart sérült.
Összeállítás: Bíró – Kopcsándi, Balogh, Horti, Kiss Zs. – Fördős – Szakonyi, Tóth A., Rácz, Öreg – Siklér

További hírek

Megtekintés
A Kelen ellen kezd a Haladás-Viktória FC

A szlovák és a szlovén bajnokot is legyőzte a felkészülési mérkőzések során a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata.
0 0 0 2019.08.17. 16:00
Megtekintés
Az első győzelemre készülünk

A labda­rúgó NB II negyedik fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a Szolnoki MÁV FC-t fogadja.
0 0 0 2019.08.17. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink