Szombathelyi Haladás


Erőt adó szurkolás


2019.03.29. 11:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás középpályása, Holdampf Gergő amondó:csapatunk bebizonyította, hogy erősebb gárdák ellen is helytáll.

A télen, a Budapest Honvédtól érkezett védekező középpályás, a 24 esztendős Holdampf Gergő szerint csapatunk alaposan felkészült szombati ellenfelünkből, a Puskás Akadémiából. Holdampf és társai számára nagy pluszt jelentett a legutóbbi, hazai, Újpest (3-2) elleni meccsen a szurkolók támogatása.

- Az elmúlt három fordulóban bebizonyítottuk, hogy az úgynevezett nagycsapatok ellen is megálljuk a helyünket és van tartásunk – mondta Holdampf Gergő. – A következő hetekben közvetlen riválisaink ellen lépünk pályára, ezeken a találkozókon tudunk változtatni pozíciónkon. A felcsútiak játékát alaposan kielemeztük, tudjuk hol sebezhetőek és azt is, hogy támadószekciójuk roppant veszélyes. Azzal viszont nem szabad foglalkoznunk, hogy idegenben gyengébben teljesítenek – minden meccs más és más és egyébként sincs könnyű mérkőzés. A találkozó elejétől a végéig fegyelmezetten, koncentráltan kell futballoznunk, természetesen csak a győzelemben gondolkodunk, semmi másban. Az Újpest elleni találkozón nagy erőt adott számunkra, hogy szurkolóink a szépítő gólunk után mellénk álltak és buzdítottak bennünk. Remélem, ezúttal is megszolgáljuk a bizalmukat.

                             Holdampf Gergő csakis a győzelemben gondolkodik a Puskás Akadémia ellen

További hírek

Megtekintés
A Kelen ellen kezd a Haladás-Viktória FC

A szlovák és a szlovén bajnokot is legyőzte a felkészülési mérkőzések során a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata.
0 0 0 2019.08.17. 16:00
Megtekintés
Az első győzelemre készülünk

A labda­rúgó NB II negyedik fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a Szolnoki MÁV FC-t fogadja.
0 0 0 2019.08.17. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink