Szombathelyi Haladás


A nyolc közé jutás a tét


2019.02.25. 15:40
Pum András

A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Szombathelyi Haladás kedden 17.30-kor a Mezőkövesd-Zsóryt fogadja

A szombathelyiek a szombati NB I-es bajnokin helytálltak a címvédő, a bajnokságban második helyen tanyázó Mol Vidi FC (0-1) otthonában – a játék képe alapján egy pontot mindenképpen megérdemeltek volna. A mezőkövesdiek 0-2-ről felállva 2-2-re mentették a kiesés elől menekülő Kisvárda elleni találkozójukat. A Haladás és a Mezőkövesd másfél héten belül harmadszor csap össze: először bajnokin 2-1-re nyert Kuttor Attila csapata Szombathelyen, a Magyar Kupa első találkozóján viszont gólnélküli döntetlen született a borsodi városban. A visszavágót tehát a szombathelyiek várhatják kedvezőbb helyzetben.

– Nem könnyű kisakkozni, hogy a szombati, székesfehérvári bajnoki után ki mennyire lesz fáradt a csapatból, de egy a lényeg: mindenképpen szeretnénk továbbjutni – mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője. – A gólnélküli döntetlen a legrosszabb eredmény az ikszek közül, úgyhogy nagyon oda kell figyelnünk. Győzelemre kell játszanunk. Folyamatosan javul a játékunk, ám sajnos ez eredményekben nem mutatkozik meg – remélem, a Mezőkövesd ellen megtörik a jég. Bosnjak Predrag, Priskin Tamás mellett Jagodics Márk combsérülése miatt nem játszhat.

Összeállítás: Gyurján – Habovda, Saláta, Tamás, Németh Milán – Dausvili, Rui Pedro, Golodiuk, Ofosu – Ivanov, Rabusic. 

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink