Szombathelyi Haladás


Egy sima, egy fordított


2018.08.13. 20:50
Pum András

A Szombathelyi Haladás támadója, Mészáros Karol mindkét tizenegyesét értékesítette a Puskás Akadémia FC ellen.

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában csapatunk megszerezte első győzelmét a bajnokságban: Benesék a Puskás Akadémiát verték 2-1-re. A vasiak mindkét találatát Mészáros Karol szerezte - mindkettőt büntetőből. Az elsőt magabiztosan értékesítette "Karcsi", a másikat...nos, az is bement.

- Nagyon fontos mérkőzés várt ránk a Puskás Akadémia ellen, és nagyon fontos győzelmet szereztünk - mondta Mészáros. - Sorsdöntő volt, hogy ki szerzi az első gólt, s mert mi lőttük, nagy lélektani előnyre tettünk szert. Ráadásul 1-0 után a felcsútiak kitámadtak, így nagyobb terület nyílt előttünk az ellentámadásoknál és voltak is helyzeteink , ám sajnos ezek kimaradtak.

Kíváncsiak voltunk rá, miért éppen Mészáros lőtte a büntetőket.

- Nincs kijelölve, ki áll oda a tizenegyeshez, aki épp a legjobb formában érzi magát és legjobb formában van, az lövi - folytatta Mészáros. - Az utóbbi hetekben sokat gyakoroltam a büntetőket, így elvállaltam. Az elsőhöz magabiztosan álltam oda, bíztam magamban. A másodiknál már kicsit izgultam, hiszen pályafutásom során még sosem lőttem egy meccsen két tizenegyest. A második tizenegyes nem is sikerült túl simára, lehet, az volt a baj, előtte túl sokat gondolkodtam, hová lőjjem. Mindegy, a második is bement - így ahogy említettem is - fontos győzelmet arattunk. Szombaton Diósgyőrben lépünk pályára, onnan sem akarunk hazatérni pont nélkül.

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink