Szombathelyi Haladás


Öröm és üröm


2018.07.24. 15:40
Pum András

A Szombathelyi Haladás 18 esztendős támadója, Funsho Bamgboye szerezte a második zöld-fehér találatot Kispesten.

Csapatunk nigériai támadója, Funsho Bamgboye múlt szombaton a Budapest Honvéd ellen (2-3), hatodik első osztályú mérkőzésén megszerezte első bajnoki találatát. A 18 esztendős futballista az elmúlt bajnokságban elsősorban az U19-es együttesben szerepelt – a Németh Szabolcs vezette csapat bajnokságot nyert, Funsho pedig gólkirályi címet. A mostani bajnokságban viszont már - igaz, csereként - rögtön lehetőséget kapott, s mint gólja mutatja, élt is vele,

- Ahhoz képest, hogy a szezonban az első mérkőzésünk volt a kispesti, nem játszottunk rosszul – mondta Funsho. – Természetesen csalódott vagyok az eredmény miatt, annak viszont örülök, hogy megszereztem első bajnoki gólomat. Kikaptunk ugyan, de megyünk tovább, felemeljük a fejünket, az edzéseken nap mit nap azért dolgozunk, hogy kijavítsuk a hibákat. Hogy játszom-e vasárnap az Újpest ellen? Ez nem csak tőlem függ, az edző dönti el, ő látja, hogy kire számíthat az adott meccsen. Természetesen szeretnék ismét lehetőséget kapni.

További hírek

Megtekintés
A Diósgyőrt fogadják a lányok

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 15 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK-t látja vendégül.
0 0 0 2019.09.20. 14:30
Megtekintés
Összefoglaló a békéscsabai meccsünkről

Három és fél perces anyag a szerdai, 2-2-re végződött bajnokiról.
1 0 0 2019.09.19. 23:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink