Szombathelyi Haladás


Döntetlen Lendván


2018.07.04. 22:00
haladas.hu

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2-2-re végzett a szlovén másodosztály legutóbbi harmadik helyezettje ellen.

NK Nafta Lendava-Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2-2 (2-2). - Lendva, 300 felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Hozjan.

Haladás, I. félidő: Rózsa – Schimmer, Grumics, Bolla, Németh Milán – Kovalovszki – Pinte, Jancsó, Rácz, Halmosi – Priskin. II. félidő: Király – Habovda, Kolcák, Tamás, Bosnjak – Jagodics – Mészáros, Németh Márió, Petró, Medgyes (Rabusic, 70.) – Funsho. Edző: Michal Hipp.

Az első percek ismerkedéssel teltek el, a 9. percben egy szép támadást Priskin lövéssel fejezett be, de a labda elsuhant a jobb kapufa mellett. Öt perc múlva újabb szép szombathelyi akció végén Halmosi a kapuson is átemelte a labdát, ám az a bal kapufa mellett elhagyta a játékteret. A 17. percben egy szöglet után Zirko hat méterről a bal sarokba vágta a labdát (1-0). A 25. percben egyenlített a szombathelyi csapat: Rácz jobb oldali beadását Grumics hat méterről a jobb sarokba fejelte (1-1).

                                                   Miroszlav Grumics fejesével szerzett vezetést a Haladás

Három perc elteltével Halmosi adott be balról, Jancsó 16 méterről a bal kapufa mellé lőtt. A 29. percben Pinte jobb oldali beadását Halmosi a hosszú oldalról visszafejelte, Jancsó pedig hét méterről, fordulásból a jobb sarokba bombázott (1-2). A 32. percben Priskin passzolt Pintéhez, a támadó lövését védte a szlovén kapus. A 34. percben Rozginic futott el a jobb szélen, lefutotta a védelmet, majd 14 méterről a bal sarokba lőtt (2-2). A 35. percben Priskin két játékost is kicselezett, 20 méteres lövése éppen csak elsuhant a felső léc felett. A 41. percben egy hazai ellentámadás végén Rózsa védett nagyot.

                                                         Jancsó András szerezte a második gólt

Szünet után Funsho futott el a jobb szélen, de beadását mentették a védők. Majd két perc múlva Funshót lerántották a tizenhatoson belül, de a bíró nem ítélt büntetőt. Az 59. percben Medgyes bal oldali beadását Funsho hat méterről mellé fejelte. A vasiak birtokolták többet a labdát, a 70. percben hosszú sérülését követően pályára lépett Michael Rabusic. A 75. percben Rabusic passzolt Petróhoz a jobb oldalon, de a támadó nyolc méterről a kapusba lőtt.

A találkozó jól szolgálta a felkészülést, a vasiaknak több helyzetük volt ellenfelüknél, ám ezeket kettő kivételével elpuskázták az agresszívabban futballozó lendvaiak ellen.

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink