Szombathelyi Haladás


Tornagyőztes az Illés Akadémia-Haladás U13-as csapata


2018.05.10. 21:10
haladas.hu

Az Illés Akadémia-Haladás U13-as csapata nyerte a Csehországban, Malesovban rendezett nemzetközi utánpótlás labdarúgótornát.

Összesen tíz csapat vett a részt a hagyományos, csehországi Frantiska Lhotáka nemzetközi utánpótlás labdarúgó-emléktornán. Az együtteseket két ötös csoportba sorsolták. Az Illés Akadémia-Haladás a cseh Jablonecet 4-1-re, a Partizan Bardejovot 2-0-ra verte, a szintén cseh Pribrammal 1-1-re végzett, míg az ugyancsak cseh Slavia Prahától 1-0-ra kikapott.

A csoportokból az első három jutott tovább, de az elsők egyből a négy közé kerültek, a másodikok és harmadikok pedig egymással meccseltek az elődöntőért. A szombathelyiek harmadikként zártak, így a másik ág másodikjával, a cseh Viktoria Plzennel csaptak össze és 2-1-re nyertek. Az elődöntőben a Pribram ellen nem született gól a rendes játékidőben, büntetőkkel 3-2-re nyertek Noé Dávid és Nagy József tanítványai.

A fináléban a Slavia Praha ellen léptek pályára az akadémisták, akiknek aznap ez már a hetedik találkozójuk volt. A szombathelyiek végig uralták a találkozót a korosztály egyik legjobb cseh csapata ellen és Vékony Bence  szépségdíjas találatával 1-0-ra nyertek. 

  Az Illés Akadémia csapata. Felső sor, balról: Noé Dávid, Udvardi Ádám, Szvoboda Dániel, Bonyhárd Attila, Olasz Barnabás, Pataki Roland, Mohos Barnabás, Papp Csongor, Stifter Patrik, Nagy József. Térdelnek: Szabó Lajos, Varga Dominik, Magyar Dávod, Lang Barnabás, Varga Olivér, Vékony Bence, Mozsár Dávid, Balogh Ákos

További hírek

Megtekintés
Eredményes szezont zártak a lányok

A tavalyihoz képest egyet előrelépve a negyedik helyen zárt a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata
0 0 0 2019.06.26. 16:10
Megtekintés
Edzőmeccs a Mattersburg ellen

Pénteken 18 órakor Schachendorfban lép pályára a Szombathelyi Haladás.
0 0 0 2019.06.26. 12:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink