Szombathelyi Haladás


"Én itt maradok focizni"


2018.04.11. 20:40
Pum András

Klubunk vendégül látta a Szürcsapó utcai óvoda 48 ovisát és öt óvonénijét.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás klubvezetésének meghívására szerda délután a Haladás-stadionba látogatott a Szűrcsapó utcai óvoda 48 nagycsoportos, ősztől már általános iskolás fiatalja és öt kísérője. A futballklub így viszonozta, hogy az óvoda a stadionban található gyerekszobába a mérkőzések idejére rengeteg gyerekjátékot ad kölcsön.

Tóth Miklós ügyvezető igazgató és kollégái a Joó Lajosné óvodavezetővel érkezett ovisoknak megmutatta az öltözőt,  a játékoskijárót, a gyerekek focizhattak a gyepen, kipróbálhatták a kispadokat. Kiderült, zsenge koruk ellenére többen járnak közülük Hali-meccsekre, sokan fociznak is. Majd a VIP-teremben gyümölcsre és üdítőre látták vendégül őket, ahol a klub dolgozói a futballisták által dedikált labdát nyújtottak át, és  Haladás-kiadványt is hazavihettek a lányok, fiúk.

A remekül sikerült  egy órányi stadiontúra végén az egyik kisfiú a stadiontúra végén úgy búcsúzott: „Én itt maradok focizni”. ..

További hírek

Megtekintés
Megszorongatták az FTC-t

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójában a Haladás-Viktória FC változatos meccsen maradt alul az FTC ellen.
0 0 0 2019.03.24. 21:00
Megtekintés
Ivanov kezdő volt a válogatottban

A Szombathelyi Haladás bolgár támadója kezdőként 51 percet játszott a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen.
0 0 0 2019.03.23. 21:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink