Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Pacsi Bálint és Radványi Miklós


2017.09.30. 20:10
Pum András

Így látta a Haladás-Mezőkövesd találkozót a két vezetőedző.

Pacsi Bálint: - Nagyon motiváltan kezdtük a mérkőzést, előrefelé kimondottan jól futballoztunk, sok helyzetet kidolgoztunk. A félidőben rendeztük a sorokat, aztán megszereztük a második gólt, hazai pályán két rúgott találattal mérkőzést kellett volna nyerni. Természetesen nem vagyok elégedett, de egyelőre négy hete dolgozunk a csapattal, látom a hibákat, amiket ki fogunk javítani. Dolgozunk tovább.

Radványi Miklós: - A mérkőzés elején – immáron szokás szerint – rúgattunk egy gólt az ellenféllel, ami megfogta a csapatot. Aztán elkezdtünk futballozni, és csak idő kérdése volt, mikor találunk be. Szünet után jött a kiállítás – nem tudom sárga lapot ért-e a megmozdulás. De tíz emberrel is mi futballoztunk, megvoltak a helyzeteink, és tizenegyes hibáztunk. Ám csapatom megmutatta tartását, utolsó percig küzdöttek a fiúk, megérdemeltük a döntetlent. Úgy érzem a sok munka előbb-utóbb meghozza gyümölcsét, és Iszlai Bence is nagy erősítést jelent a középpályán.

További hírek

Megtekintés
A válogatott szombathelyi alapembere

A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Schäfer András a Nemzetek Ligája sorozatban is kiváló teljesítményt nyújtott, elképzelhetetlen nélküle Marco Rossi együttese.
0 0 0 2022.09.29. 11:00
Megtekintés
Nincs benne drukk

Hursán György a legutóbbi bajnokságban Pécsett futballozott. Vasárnap nem nosztalgiázni, hanem a három pontért utazik a Mecsekaljára.
0 0 0 2022.09.28. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink