Szombathelyi Haladás


Egy év kényszerpihenőn Jánvári Gábor


2016.07.26. 13:30
Pum András

Münchenben műtötték meg a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 26 esztendős védőjét.

Mint arról korábban beszámoltunk, június 22-én, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás első nyári edzőmérkőzésén a Dinamo Moszkva (0-1) elleni ausztriai összecsapás 88. percében súlyos térdsérülést szenvedett Jánvári Gábor. A későbbi vizsgálatok megállapították: 26 esztendős belső és bal oldali védőként is bevethető futballista bal lábának első kereszt,- és külső oldalszalagja elszakadt és idegsérülést is szenvedett. Miután a beavatkozás speciális beavatkozást igényelt, Jánvárit július 18-án, múlt hétfőn Münchenben Prof. dr. Stefan Hinterwimmer megműtötte.

A műtét sikerült, a védő pedig múlt csütörtökön Németországban meg is kezdte a rehabilitációt Fehér József gyógytornász, manuálterapeuta németországi rehabilitációs központjában. Fehér egyébként a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a magyar válogatott fizioterapeutája is. A kinti rehabilitációt követően Jánvári Szombathelyen Fehér, valamint Jakab Ferenc és Váradi Gábor masszőr segítségével folytatja várhatóan 12 hónapos rehabilitációját.

További hírek

Megtekintés
Belső védőt igazoltunk

Romic Danijel személyében megvan a Szombathelyi Haladás első nyári igazolása. Romicon kívül két fiatal, Szíjjártó Ármin és Horváth Rajmund profi szerződést kapott.
0 0 0 2021.06.23. 11:10
Megtekintés
A Hege

Könyv jelent meg a Haladás legendás kapusáról, Hegedüs Péterről – A „Hege” aki király volt Király előtt címmel.
0 0 0 2021.06.22. 23:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink