Szombathelyi Haladás


Fontos fejesgól


2017.08.14. 12:02
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás belső védője, Jagodics Márk szerezte csapatunk harmadik találatát a Balmazújváros (3-1) elleni bajnokin.

Fontos gólt szerzett a Balmazújváros (3-1) ellen Jagodics Márk, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás védője. A 25 éves futballista az 53. percben Stef Wils bokasérülését követően állt be és a 78. percben Tóth Máté remek szögletét hasonlóan szép mozdulattal fejelte a hálóba. Azért is fontos volt a találat, mert két perccel korábban az újvárosiak szabadrúgásgóllal 2-1-re alakították az eredményt. Ráadásul Jagodics remekül szállt be, becserélése után két nagyot is mentett. 

- Megmondom őszintén, váratlanul ért, hogy a kispadon kezdtem, nyilván nem örültem neki, de persze a vezetőedző döntését el kellett fogadnom – mondta Jagodics Márk. – Úgy készültem, ha beállok, a maximumot nyújtsam. Végül Stef Wils sajnálatos sérülése miatt hirtelen, szinte komoly bemelegítés nélkül szálltam be. Ráadásul olyan periódusban érkeztem, amikor a Balmazújváros támadott többet. Szerencsére hamar felvettem a ritmust, ebben a játékostársak is segítettek. A gólom? Nem begyakorolt szituáció volt, úgy éreztem, a rövidre kell beindulnom és Tóth Máté pontosan is adta a labdát. Meglehetősen régen, körülbelül két éve az MTK ellen még a Rohonci úton szereztem gólt, akkor is fejjel. A szombati meccs után sokan, a játékostársak, szakmai stáb tagjai is gratuláltak. Fontos győzelmet arattunk, két vereség után pláne értékes a siker ahhoz, hogy kijöjjünk ebből a kisebb gödörből. Ami a folytatást illeti, úgy látom, erre a győzelemre már lehet építeni. Azt nem tudom, csütörtökön kezdek-e a Fradi ellen, de ha nem, akkor a padról beszállva segítem a csapatot.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink