Szombathelyi Haladás


Pintér Attila és Devecseri Szilárd a Haladásról


2016.07.22. 23:50
haladas.hu

A Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzője és csapatunk volt védője nyilatkozott a szombati mérkőzés kapcsán.

– A tizenkét csapatos élvonalban a tavalyi évben is meghatározó csapat volt a Haladás, sokáig a mezőny elején is voltak. Összeszokott társaság, amelyben mind a rutinos, mind pedig a fiatal játékosok megtalálhatók. Minden mérkőzés nehéz idegenben, de nem feltett kézzel utazunk hozzájuk, hanem, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Csapatként van esélyünk ellenük – mondta Pintér Attila a mezőkövesdi együttes hivatalos honlapjának.

- Eddig izgatott voltam a szombati mérkőzés miatt, most már “normális” meccsként tekintek rá, de nagyon várom az összecsapást – nyilatkozta a honlapnak a Haladás kölcsönben, Mezőkövesden szereplő védője, Devecseri Szilárd. – Ha összetartó brigádként lépünk pályára, van esélyünk győzni. Nem hinném, hogy kombinatív játékkal meg tudnának bennünket verni. Így is nagyon oda kell viszont figyelnünk, hiszen rutinos és gyors csatáraik vannak, éppen ezért segítenünk kell egymást a társakkal. Ha jól védekezünk, egy rúgott gól elég lehet a pontszerzéshez. 

További hírek

Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00
Megtekintés
Volt szombathelyi futballisták a válogatottak élén

A Haladás Viktória korábbi labdarúgója, Rácz Zsófia lett a magyar női U19-es válogatott szövetségi kapitánya. A felnőtteké pedig az egykoron szintén Szombathelyen szereplő Szarvas Alexandra.
0 1 0 2024.03.27. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink