Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Mészöly Géza és Bódog Tamás


2017.07.29. 20:30
Pum András

Így látta a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Diósgyőri VTK mérkőzést a két vezetőedző.

Mészöly Géza: - Nem találtuk a mérkőzés ritmusát, noha megvoltak a helyzeteink, ha nagyobb tempóban futballozunk, talán lett volna esélyünk betalálni. Emellett a fordulópontokból rosszul jöttünk ki, az első gól előtt nem tudtuk kirúgni a labdát, így cserélni sem sikerült. 0-1-nél pedig megvolt a lehetőségünk a gólszerzésre, sajnos kimaradt David Williams helyzete. Ugyanakkor a csereként beállt Grumics és Halmosi sokat tett hozzá a játékhoz, mégegyszer mondom: kár, hogy nem 0-0-nál álltak be. A második félidőben szerettünk volna nagyobb tempót diktálni, helyzeteket kidolgozni - ami hellyel-közzel sikerült is. Ami a folytatást illeti, minden meccsen alázatosan kell futballoznunk, a maximumot nyújtani. Sajnos ma messze voltunk a maximumtól: van amikor egységesen jól, ma egységesen gyengén futballoztunk.

Bódog Tamás: - Az első félidő rágósra sikerült, ha valaki a vizes világbajnokság helyett a meccset választotta, annak minden elismerésem. A második játékrész a mienk volt, amit előzetesen gyakoroltunk, azt megvalósítottuk, bejátszottuk a területeket, kihasználtuk a helyzeteinket. Pedig nem volt könnyű dolgunk a szervezett Haladás ellen. Pontrúgásaink veszélyesnek bizonyultak, és egy az egyben sikerült megvernünk az ellenfél játékosait.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink