Szombathelyi Haladás


Brazil csatárt igazoltunk


2017.07.17. 20:00
Pum András

Egy évig kölcsönben a Szombathelyi Swietelsky-Haladásban folytatja pályafutását Myke Bouard Ramos.

Megvan a bajnoki nyitányon 2-0-s vereséget szenvedő Haladás kilencedik nyári szerzeménye. Az NB II-be kiesett MTK 24 esztendős brazil támadója, Myke Bouard Ramos egy évig kölcsönben zöld-fehérben szerepel. Ramos korábban Salgótarjánban, Kisvárdán futballozott, innen került az MTK-ba. Közben a kék-fehérek egy évre kölcsönadták Kisvárdára, ahonnan 2015 nyarán tért vissza a fővárosba. A 185 cm magas, 83 kg-os, a jobb és bal lábát egyformán jól használó csatár 40 NB I-es találkozón öt gólt szerzett. 

– Egy támadót még mindenképpen szerettünk volna szerződtetni, örülök, hogy Ramost sikerült megszereznünk – mondta Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. – Korábban több csatárt is teszteltünk, Ramosnál erre nem volt szükség, tudjuk, mire képes. Amellett, hogy gólokat várunk tőle, az előkészítésben is fontos szerepe lehet. Gyors labdarúgó, aki egy az egyben képes megverni ellenfelét. Érkeztével valódi versenyhelyzet alakult ki a támadószekcióban. Ami már csak azért is fontos, mert a Honvéd elleni meccs előtt Miroszlav Grumics megsérült, míg David Williams csak egy hetet edzett a mérkőzést megelőzően, így őt le kellett cserélnem Kispesten.


 

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink