Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Mészöly Géza és Tomiszlav Szivics


2017.04.01. 22:00
haladas.hu

A két vezetőedző értékelte a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Mezőkövesd-Zsóry (4-2) mérkőzést.

Mészöly Géza: - Jómagam az Újpest-meccs napján ünnepeltem születésnapomat, akkor sajnos kikaptunk, örülök, hogy Király Gabi szülinapján nyert a csapat. Mondtam is neki, ma nem csak ő, hanem a győzelem miatt én is boldog vagyok. Kétségtelen, a korai vezetésünk után a tizenegyes fordulópontja volt a mérkőzésnek, de a csapat sokat tett érte, különösen Williams, aki nem ismert elveszett labdát, és a büntetőt kiharcolta. Több jó egyéni teljesítmény is akadt, de csapatként is jól futballoztunk. A mérkőzés elején ugyan kicsit görcsösen játszottunk, de nagy védekezési hibát nem követtünk el, miközben éreztem, hogy gólt szerezhetünk. Az első félidő után a másodikra ritmust váltottunk, ez hozta a sikert.

Tomiszlav Szivics: - Egy jó első félidőt játszottunk, sokat volt nálunk a labda, sajnos a tizenegyes befolyásolta a mérkőzést. Szerintem egy méterrel a vonalon kívül történt az eset, ha én hibázok, elnézést kérek, ha a bíró hibáz, ő kitől kér elnézést? Aztán kiegyenlítetté vált a játék, mi mentünk előre az egyenlítésért, emiatt sok szabad területe volt a Haladásnak, amit ki is használt. Gratulálok a Haladásnak a győzelemhez. Komoly védelmi hibákból kaptuk a gólokat, de hétről-hétre kidől egy védőm, szóval nem egyszerű a helyzetem. Kiegyenlített a bajnokság, bárki meg tud verni bárkit, viszont ahhoz, hogy sikeresek legyünk, ki kell javítanunk a hibáinkat.

                                                                           Fotók: Németh Szabolcs

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink