Szombathelyi Haladás


Győzelem Sopronban


2017.03.24. 13:10
haladas.hu

Felkészülési mérkőzésen a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 3-1-re nyert az NB II-es Swietelsky-Sopron vendégeként.

Swietelsky-Sopron - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-3 (1-1). Sopron, 100 néző, felkészülési mérkőzés.

Haladás: Gyurján (Lévay, 62.) – Schimmer (Szántó, 46.), Wils, Devecseri, Hídvégi – Kovács (Kovalovszki, 65.), Iszlai (Varga K., 46.), Overgoor – Mészáros, Williams (Kiss T., 46.), Halmosi (Winkler, 46.). Edző: Mészöly Géza.

Gólváltással kezdődött a mérkőzés, a hatodik percben Mészáros balról, 33 méterről elvégzett szabadrúgásába senki sem ért bele, a soproni kapus csak a bal sarokba tenyerelni a labdát (0-1). Egy perc múlva büntetőből, Erdélyi révén egyenlített a hazai együttes (1-1). Ezt követően mezőnyjáték folyt, a vasiak főleg pontrúgásokból veszélyeztettek. Halmosi beadása után nagy kavarodás támadt, ám a védők felszabadítottak. A 19. percben ismét Halmosi végzett el szabadrúgást, a védőkről kipattanó labdát Williams 14 méterről kapura tűzte, de egy bekk belelépett a lövésbe. A 24. percben Gyürki öt méteres fejesét Gyurján nagy bravúrral hárította. 

Szünet után Winkler jobbról belőtt labdáját Szántó öt méterről a jobb felső sarokba fejelte (1-2). A folytatásban a vendégek futballoztak fölényben, ám komoly helyzetig nem jutottak el, a 71. percben Csordás hazaadása átpattant a kapus lábán - öngól (1-3). A fölényben futballozó vasiak biztosan nyertek.
 

Mészöly Géza: – A találkozó jól segítette a felkészülést a Mezőkövesd elleni bajnokira, hiszen jó mérkőzést vívtunk és ritmusban maradtunk. Másrészt a soproniakkal mindig preztízsmeccseket vívunk, már csak azért is, mert sok játékosunk szerepel náluk kölcsönben, akik bizonyítani akarnak. A második félidőben fiataljaink jól felvették a ritmust, ügyesen szálltak be, bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

 

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink